This is Mika

06.09.2018 13:21 2min luku 10

Bannerikilpailu pitkästä aikaa käyntiin!! Upeat palkinnot tiedossa voittajalle!

Moi vaan kaikille!

Oikein iloista päivää kaikille teille ystävät rakkaat. Nyt olisi oikein mainiota kilpailua tarjolla kaikille niille, jotka käyvät Fitnesstukulla tilailemassa lisäravinteita! Nimittäin BANNERIKILPAILU pamautetaan päälle pitkästä aikaa!

Mikä on Bannerikilpailu?
Menneinä vuosina järkkäilin usein tällaisia banneriskaboja, joissa palkintoina oli yhteistreenit ja makoisat sapuskat minun piikkiin treenien päälle. Nämä skabat ovat olleet suosittuja ja voittajat saaneet kokea elämyksellisen treenipäivän minun kanssani. Banneriskaba on nimensä mukaisesti skaba, jossa käytetään minun Fitnesstukun banneria, jonka kautta mennään tilailemaan tukulta tuotteita. Tilausnumeron kanssa voi sitten osallistua kilpailuun ja voittaa huikeita palkintoja ja elämyksiä!

OSALLISTUMISOHJEET!

  • Klikkaa banneria alla ja mene tukun sivuille
  • Tilaa tuotteet ja ota tilausnumero talteen
  • Kirjoita blogin kommenttiosioon tilausnumerosi sekä kerro miksi juuri sinun pitäisi voittaa tämä kilpailu?
  • Paras/hauskin tarina voittaa!!

Banneriskaba on voimassa koko syyskuun eli aikaa on käydä shoppailemassa bannerin kautta ja osallistua kilpailuun. Lokakuussa julkistan sitten voittajan. Eli nyt vaan klikkailemaan tuota banaania tuossa ylhäällä, käyt tilailemassa tuotteet ja tule kertomaan miksi just sun tulisi olla se voittaja? Käytä mielikuvitusta, ole dramaattinen, ole hauska tai ole nokkela. Kaikki on sallittua tässä kisassa, väritä tarinaa, keksi se paras syy ja voita huikeat palkinnot!

Palkinnoista!

Kilpailun voittajan kanssa mennään legendaariselle Myyrin Kuntokeskukselle treenailemaan voittajan haluama treeni. Sen jälkeen mennään törkeän hyvään Wanda’s -ravintolaan syömään superherkullista ruokaa. Voittaja lähtee tietysti Giant Killerin treeniatlaksen kanssa kotia kohti, johon rustataan omistuskirjoitukset sisäsivulle.

Kaiken kaikkiaan tiedossa siis aivan fantastisen upea päivä, joka jää takuulla niihin hyviin muistoihin tallelle. Kaikki mukaan kilpailuun!! Aikaa on 30.9 2018 klo 23:59 asti osallistua!

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.