This is Mika

08.09.2015 14:11 1min luku 40

Taistelua kropan kanssa

Terve!

Jälleen kiire päivä. Kuvailtiin salilla ja himassa Rehellin Tomin kanssa pikku matskua bodykansalle. Katsotaan mitä siitä sitten piakkoin tuleekaan…? Muutama stillikin tuli napattua salilla ja ihan hyvältä näytti.

Tässä on nyt kroppa ja mieli ollut kovilla. Lauantain jälkeen elimistö ollut todella sekaisin ja oon saanut kamppailla kropan kanssa kovasti. Nestettä rupes kertymään kroppaan ja vatsan kanssa on saanut jälleen tapella. En ole pystynyt nukkumaan kuin muutaman tunnin yössä. Muu aika sitten istutaan sängyn laidalla ja tuijotetaan tyhjyyteen.

Eilen nesteisenä pallona käväisin aamulla takareidet jumppimassa ja iltapäivällä etureidet.

Melkoisen haasteellista tää touhu nyt on, mutta sitkeästi yritetään painaa eteenpäin vaikka tekis mieli heittää hansikkaat pöydälle. Jotenkin ei vain luonto anna periksi ja on tavallaan suomalainen sitkeä perusluonne taustalla, notta painaa vaan täysillä eteenpäin. En tiedä nyt sitten johtuuko tää siitä, että kroppa on ajautunut ylirasitustilaan, kun ei enää pysty nukkua, olo on sietämätön ja elimistö käy niin kovilla kierroksilla? Tässä vaiheessa vaan sitä ei millään haluaisi löysätä vaan nimenomaan lisätä tahtia.

Pidetään nyt peukut pystyssä ja koitetaan repiä jostain ylimääräisiä voimia tähän projektiin, jotta saadaan tää kunnialla päätökseen.

Jatketaan taistelua! DYYDS!

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.