This is Mika

04.12.2010 19:03 1min luku 1

Tukka hyvin, kello näkyy

Jep,

pikkujouluihin menossa, salin nimittäin.

Mayorsilla on salin pikkujoulut ja onhan sinne tietty osallistuttava, kun on treenannut samalla salilla 2003 vuodesta lähtien. Kuulun melkeinpä kalustoon.

joo, tukka hyvin ja kello näkyy…

Toivottavasti siellä ei ole mitään voimanmittelöitä. Nuo peijakkaat olivat suunnitelleet jotain mustanprässin toistoskabaa. Prässi siis painaa tyhjänä 280kiloa, joten yli 50 toistoa putkeen on jo kova tulos. Takamaan Tomi muisteli tehneensä jalkatreenien lopuksi reilut 60 toistoa. Muistan myös Heinosen Tommin tehneen Mähösen Akin kanssa skabaa mustalla prässillä ja Tommi taisi eläimellisesti tehdä tyyliin lähemmäs sata toistoa putkeen!

Itse olen kiskaissut kylmiltäni yli 50 toistoa prässillä. Muistan myös veljeni tehneen samlla prässillä 630 kilolla 28 toistoa ja kelkalla (280) 70 toistoa. Jos siis tänään jotain kilpailun tynkää tapahtuu niin voi voi, meinaan saattaa jollain kännipäissään mennä niska  pikkuisen jumiin. Heinosen Tommi tosin jos olisi tulossa (ei ole) veisi kilpailun pelkästään puhtaalla hulluudella. En siis tiedä ketään ihmistä, joka sietää taikka kestää kipua samalla tavalla (Aki tullee hyvänä kakkosena).

Jos lisää vielä muistellaan hyviä tuloksia salillamme, Reza, tuo Suomen Iranilainen vahvistus on tehnyt heiluri hackilla 160 kilolla 6 toistoa ja käsittämättömästi Hackissa 310 kilolla 5 toistoa!! (niin että perse otti lenkkareihin kiinni) :O Miehellä on isot reidet ja näemmä möys isosti voimaa niissä!!

Ei muuta kuin pikkujoulutunnelmia kaikille!

-Mika

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.