This is Mika

16.10.2017 15:29 2min luku 0

Voittajat selvillä - Kirjat goes to...

Heippa hei!

Olipas mainio tarjous tuo 10€ alennus ja kirjapalkintojen voittajat ovat myös tiedossa! Kolme onnekasta siis saa itselleen Giant Killerin tarina ja treenioppaan. Julkistetaan ihan kohta, ketkä nimimerkit ovat voittaneet.

Giant Killerin kirjasta sen verran, että kirja on myynyt oikein mainiosti. Kaksi painosta kirjasta on myyty aivan näillä hetkillä loppuun ja kolmas painos on tekeillä. Kiitos vaan kaikille teille, jotka olette kirjan jo ostaneet. Pitää sanoa, etten ole yhtään selkeästi negatiivista palautetta kirjasta saanut. Ainoat negatiiviset asiat taitavat olla, että kirja olisi voinut olla pidempi ja treeniopas mielä kattavampi. Tottakai aina olisi voinut tehdä laajempaa opusta, mutta kustannusteknisesti on aina turvallisempaa lähteä tekemään noin 200 sivuista tietokirjaa. Myyntikin on tavallaan aina arvoitus ja kulut on saatava katettua.

Kirja on myös mitä mainioin joululahjaidea!

Kolmas painos kuitenkin kertoo, että kirja yhä myy ja se on suosittu. Nythän pitää muistaa, että kohta lähestyy joulut ja mikä voisikaan olla loistavampi lahjaidea, kuin Giant Killerin kirja poikaystävälle tai kaverille tai omalle jälkikasvulle, joka on löytänyt salitreenaamisen. Helppo lahja ja takuuvarmasti hyvä sellainen.

Voit tilata kirjan helposti Fitnesstukulta klikkaamalla alla olevaa kuvaa!


Ja sitten voittajiin!

Seuraavat kolme onnekasta saa kirjan:

  • Leo Rantala, F0947503
  • Timo Sutinen, F0934563
  • Rami T, F0962095

Onneksi olkoon voittajille!! Laittakaahan voittajat sähköpostia minulle: (mika@nyyssola.fi) ja antakaa nimenne ja yhteystietonne, niin voin postittaa teille kullekin oman kirjan omistuskirjoituksella tietenkin!! 🙂

Kiitos kaikille osallistujille ja jos tällä kertaa ei fortuna ollut suosiollinen niin laitetaan näitä skaboja upeilla palkinnoilla lisää tulemaan pian niin kyllä se voitto sieltä tulee jossain vaiheessa. 🙂


Tukulla räjähtää uutta huikeaa tarjousta käyntiin. 

Ihan mielipuolista, mutta M Nutritionin ja Supermassan kaikki tuotteet ovat nyt -25% alennuksessa!! Prezonet, Intrazonet ja Afterzonet unohtamatta Inzanea. Siellä on Supermassan tuotteet mainiossa alessa! M Nutritionilla on myös loistavia tuotteita valikoimassaan: Esim Osmopure, joka sopii loistavasti treeninaikaiseen hillihydraattitankkaukseen. Anabolic Overdrive on todella laadukas palautusjuoma. Käy tsekkaamassa valikoima.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti tarjouksiin käsiksi!

Star Nutritionilla myös huikeat tarjoukset, jopa 50% alennuksella. 1kg Whey-80 12,90€, 1kg Whey-100 18,90€, 500g Creatine monohydraatti 6,90€ ja paljon muuta!

Klikkaa kuvaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.