This is Mika

16.06.2021 11:53 2min luku 0

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON -PROJEKTI PÄÄTTYI - MIKÄ OLI TULOS?

Moikka kaikille!

Näin on reilu puoli vuotta mennyt, kun TJ Kuntoon -projekti starttasi viime vuoden joulukuussa. Tänään vedettiin viimeiset treenit ja käytiin läpi koko puoli vuotta. Miten meni Ukon projekti ja saavutettiinko tavoitteet?

***

***

Tasan vuosi sitten kesällä Ukko Kumpulainen painoi noin 111 kiloa ja ylimääräistä oli kertynyt matkan varrella jokseenkin runsaasti, joten Ukko pudotti omin neuvoin painoaan sinne 106 kilon hujakoille. Joulukuussa startattiin Toimitusjohtaja kuntoon -proggis ja siitä 106 kilosta repäistiin puolen vuoden aikana n. 13 kiloa painoa alas. Nyt tänä aamuna puntari näytti 92,8 kiloa, josta on hyvä siirtyä reversen kautta harjoituskaudelle. Ukko pääsee nauttimaan kesästä erittäin siistissä kunnossa ja sitten pikku hiljaa tuosta nostamaan elopainoa lihaksen muodossa.

Ylipäätään lähtötilanne ei missään nimessä ollut joulukuussa mitenkään aivan kauhea, vaan jo pienen omatoimisen dieettaamisen avulla Ukon alkukondis oli suhteellisen siisti. Pientä ylimääräistä oli vielä vyötäröllä, joten tuosta oli hyvä sitten siirtyä ns. ”oikealle” dieetille.

Kaiken kaikkiaan, kun tietää, ettei Ukolla ollut varsinaisesti isompaa treenihistoriaa, eikä rajumpaa lihasmassaa kropassaan, niin lopputulos oli mielestäni todella hyvä! Säilytettiin ne lihakset, jotka jo oli, voimaa ja kestävyyttä saatiin lisää, rasva paloi ja koko yleisilme koheni valtavasti!

Pitää vielä kiittää itse pääjehua Ukko Kumpulaista ja hänen tinkimätöntä asennettaan sekä Ukko.fi -laskutuspalvelua, jonka kanssa tehtiin tämä markkinointiyhteistyö tässä Ukon projektin ohella.

Laitetaan tähän vielä tämä viimeinen video, jossa jutustellaan vähän pidemmän kaavan kautta ja heitetään hyvät selkäjumpat siihen päälle! Kiitos kaikille sarjaa seuranneille.Pistetäänkö sinunkin kunto kondikseen?

Käy tutustumassa minun treeniohjelmapaketteihin, nämä ovat suunniteltu puhtaaseen lihaskasvuun. Ravinto-ohjelmapaketti räätälöidään mittojen ja tavoitteiden mukaan ja ohjeistukset tulevat niin, että voit täysin itsenäisesti edetä dieetillä ja tehdä muutoksia. Se on helppoa kuin heinänteko. Ravinto-ohjelmat muokataan niin dieettiä kuin harjoituskautta varten!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.