This is Mika

23.09.2016 13:49 2min luku 3

Viikonlopun jännitykset

Terve!

Tänä viikonloppuna on jo jännitystä kerrassaan, kun lauantaina on Jyväskylän karsintakisa ja sunnuntaina astelee Barcelonassa Arnold Classic Europe -kisalavalle Suomen kisajoukkue. Kille, Mikko ja Antti kilpailevat siellä ja toivotaan ihan parasta heille ja paljon menestystä.

Eilen käväisin Jukan luona vielä tsiigaamassa illan kuntoa ja fiksattiin vielä muutama juttu vapariin sekä hiottiin pakollisia. Mies kuivuu koko ajan hienosti ja paino taitaa juuri tällä hetkellä olla ihan siellä kasikympin pinnassa, eli varmasti menee alle kasiin punnituksessa. Jukan mietteitä hänen blogissa!

Muutama foto napsittiin vielä siinä posetusten lomassa

parempi-mousti-2-c66ab7a9ef39e877173d1f23e9956387 tuplat-edesta-2-c66ab7a9ef39e877173d1f23e9956387 tuplat-takaa-2-c66ab7a9ef39e877173d1f23e9956387

Huomenna kympiltä siis alkaa Jyväskylässä show ja tosiaan Jukan elämänsä ensimmäinen kilpailu käynnistyy. Toivotaan paljon tsemppiä Jukalle ja kaikille muillekin kilpailijoille. Pistäkää mahtava show pystyyn ja ennen kaikkea pitäkää hauskaa. 🙂

Viimeistely

On melkoinen säätäminen aina, kun ajetaan kroppaa kuivaksi ja sitten se pitää ajaa paineiseksi kisalavalle mentäessä. Viimeisen viikon viimeistelyt on monelle sellainen mystinen juttu ja mitä siinä sitten tehdään riippuu paljon siitä mikä kunto on. Jos ollaan äärimmäisen kireitä ja paino reilusti alle oman painoluokan, voidaan kroppaa tankata huoletta jopa kolme päivää putkeen.

Mutta ongelma voi olla, jos paino on syystä tai toisesta korkea ja kiloja pitää saada pois lyhyessä ajassa. Tällöin voi tankkaukset jäädä hyvinkin vähäisiksi ja se useimmiten toteutetaan vasta punnituksen jälkeen. Siinä ei kovinkaan paljon ole aikaa ajaa hiilihydraattia kroppaan ja riskinä on, että jäädään paineettomaksi, aavisuksen tyhjäksi.

Paras skenario olisi juuri siinä, että ollaan änkyräkireitä, voidaan huoletta tankata ilman pelkoa, ettei päästäisi painoluokkaan ja tällöin tiedetään, että lavalle saadaan paineinen lihaksista ja iholta paperinohut äijä.

Tarjouksia!

Fitnesstukulla on muuten loistava kampanja elintarvikkeista. Siellä on reilussa tarjouksessa paljon kaikkea, kuten kookosmehuja ja -öljyjä, kanan rintafileitä kätsyissä purkeissa, portsku beef chipsejä, ProPud vanukkaita, dieettinuudeleita ja vaikka vallan mitä. Tsekkaa tarjoustuotteet klikkaamalla kuvaa alla.

jattis1600

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.