This is Mika

12.02.2013 11:51 4min luku 37

Lomapäivitystä Teneltä - part 02

Hola!

Eilinen päivä alkoi kauniilla auringonpaisteella. Lämmintä ei ollut kuin 19 astetta ja iltapäivällä pilvisemmällä säällä 17 astetta. Aamiaisen jälkeen suuntasimme Hotelli Casablancan Gymille reenailemaan. Viikon lippu kustansi 20e/ henkilö. Jälleen ehkä aavistuksen hinnakasta, mutta minkäs teet, pakko päästä treenailemaan.

Tässä matkalla salille

menossa salille

 

Treenattin rintaa ja käsiä. Paikalliset ja muut touristit pällistelivät kun latasin malmia tottuneesti tankoon. Oli hauskaa sivusilmällä tsiigailla, kun suut ja sormet toimivat laskimina, kun he yrittivät laskea paljonko tangossa oli espanjalaista rautaa. Pitihän sitä sitten tietysti ottaakin kunnon setit, suomalaiseen tyyliin; kaikki tai ei mitään. Tais olla maksimit eilen 145-150kg jolla pukkailin 7 toiston sarjan. Kun ei ollut rannetukia eikä salilta löytynyt mankkua, jäi sarja vähän keskenkin otteen liu’uttua liian leveälle.

Pec-deckiä otettiin kakkosliikkenä. Ojentajille pushdownia ja niskantakaa kässärillä. Haboille mutkatangolla ja kässäreillä supersettinä kääntöjä. Reilu tunti vierähti salilla.

Pec-dec testissä. Hyvä oli tuntuma!

salilla01

Tytsy teki omaansa tiukkana!

salilla02

Ja pushdownit meni näytöstyyliin…

salilla03

Kotimatkalla…

treenien jälkeen kävelyllä

Ehkä pieni pose, madam?

treenien jälk

Pysähdyttiin paikalliseen supermarkettiin ostoksille. Sikareita Arska-tyyliin tuli osteltua. Isot sigget ovat NIIN halpoja täällä!  10 isoa ja paksua sikaria kustantaa saman verran kuin pari samanlaista suomessa. Ostarilla oli hierovat penkit, joten siinä oli kiva napata 5 minsaa hierontaa selälle ja niskalle. Teki gutaa!

Tyttöystävä bongasi nätit lenkkarit itselleen ja Armanin laukun. Meikä keskittyi sikareihin ja katselemaan, kun tyttöystävä näytti nätiltä. 😀

Koomassa…

treenien jälkeen hierottavana

Maisemia korkeilta rappusilta. Alla näkyy ison ostarin kattoa, jossa hassut teltat pystyssä…

maisema maisema2

Maisemat olivat nättejä kuin morsian häissä. Hotlalle tullessamme pikku levähdys. Meikä otti cervezaa ja uppailin kuvia maailman hitaimmalla wifillä. Sitten pätettiin mennä altaille kun aurinkokin vielä paistoi. Hetken istuttuamme siellä päätti herran solen mennä pilveen ja rouva wind yltyä, joten puoli tuntia väristeltiin siinä kunnes murruimme ja palasimme takaisin huoneeseen lisäämään vaatteita. Elikkä vielä on talviturkki päällä, en ole käynyt edes varpaita kastelemassa vedessä. Eikä auttanut edes kalja tai gintonicci tuossa viileydessä.

Tytsy kaataa kinkeriä&tonteria kurkkuunsa.

altailla01

Meikä partsilla herrasikari suussa. Come with me if you want to live! Do it nau!!!

Cigar and artist

Ennen kuin tuli pimeää, lähdettiin etsimään jotain syötävää. Löysimmekin ihan mainion paikan nimeltään O’Horreo Allego tai jotain sinne päin. Safka oli hyvää, mutta siitä seuraavassa päivityksessä lisää.

Mika ja old folks. Keski-ikä täällä taitaa olla lähempänä 70 ku 60… 😀

rantakadulla

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.