This is Mika

07.01.2014 19:18 2min luku 65

Vyötärön bridgestone tyhjäksi!

Helou!

Nyt on tammikuu ja aika jo funtsia tulevaa kesää. Nimittäin joulukinkut ja muut laatikot ovat taaksejäänyttä elämää ja vyötärön ympärille kasvaneen renkaan poisto-operaatio vie aikaa. Se vie sen verran paljon aikaa, että nyt jo kannattaa kesä varten suunnitella dieettiä.

Safkat siis kuntoon. Syö monipuolisesti pieniä aterioita pitkin päivää. Dieettivaihtoehtoja on lukuisia ja olen niistä jo paljon kertonutkin! Ruokavalion ABC!

Kulutus siis korkealle ja rasva palamaan. Lenkeille olen yleensä ottanut hyvää boostia termogeenisistä rasvanpolttajista. Aineenvaihdunta lisääntyy, syke nousee, kalorikulutus kasvaa. Ripped hardcore on todella hyvä tällaiseen ja arvaapa mitä!?! Se on vielä hiton veikeässä tarjouksessa osta 2 maksa 1!! Ei paha ollenkaan!

2 purkkia Ripped Hardcore 26,90 e

Muistitko muuten, että aineenvaihduntaa voi kiihdyttää monella tapaa?

Listataan tähän muutamia loistavia niksejä, joilla saat pelkän lepoaineenvaihdunnan kasvamaan:

  • Juo kylmää vettä!

Kylmä vesi laskee elimistön lämpötilaa, jonka seurauksena elimistön on nostettava lämpötilaa, jolloin energiankulutus kasvaa.

  • Käytä vihreä tee- lisäravinnetta

Vihreä tee aktivoi aineenvaihduntaa ja toimii termogeeninä. Fitnesstukulla on valikoimassa paljon eri valmistajien vihreä tee -lisäravinnetta!

  • Lisää chiliä ruokaan.

Chili tehostaa energiankulutusta. Hiki nousee pintaan chiliä syödessä. Chili ja tuliset mausteet edistävät ruoansulatusta, vähentää näläntunnetta ja chili alentaa verenpainetta laajentamalla verisuonia niin, että veren virtaaminen tehostuu.

  • Juo kahvia!

Kahvin sisältämä kofeiini myös kiihdyttää aineenvaihduntaa. Älä kuitenkaan juo kahvia ylettömän paljon, sillä elimistö adaptoituu kofeiiniin ja teho heikkenee.

Ei muuta kuin dieettiä päälle ja katse kohti kesää ja biitsejä. Sixpackilla on niin paljon mukavampi tepastella bikibeibien ohi kuin isolla tynnyrillä varustettuna. 😀

 Eli banneria vaan laulattamaan ja hakemaan tarjoukset pois!

Kommentit (65)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.