This is Mika

06.05.2013 18:04 1min luku 28

Testot kattoon ja estrot *#%#uun! ;)

Moi!

Viikon diilinä jälleen mielenkiintoinen ja kokeilemisen arvoinen tuote nimeltään Anatropin. Gaspari Nutritionin Anatropin tukee optimaalista testosteronitasoa elimistössäsi eli toisin sanoen, syystä tai toisesta madaltuneet testotasot voidaan saada kohotettua tällä tuotteella. Se mikä herätti mielenkiintoni on brassaiopsis-lehden uute, jota Anatropin sisältää. Tämä brassaiopsis uute on voimakkaasti antiestrogeeninenja se toimii aromataasi-inhibiittorina.

anatropin

Miehen elimistö erittää teston lisäksi myös pieniä määriä estrogeeniä. Testokin saattaa joissain tapauksissa aromatisoitua estrogeeniksi, jolla on epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten rintojen kasvua. Miehen testosteronitasojen on oltava huomattavasti korkeammalla kuin estrogeenitasojen. Anatropin pitää huolen että tasot ovat optimaaliset miehellä. Testosteronin androgeeniset vaikutukset tukevat miehisiä piirteitä ja androgeeneillä on tärkeä anabolinen eli kehoa rakentava vaikutus läpi elämän.

Gasparilla on ollut ennenkin vastaavia tuotteita kaupan kuten edesmennyt novedex xt, joka todellakin oli äärimmäisen tehokas aromataasi-inhibiittori. Uskon vahvasti myös tämän Anatropininkin olevan vastaavanlainen. Nyt on kyllä hyvä tarjous testata tätä tuotetta. Ei muuta kuin bannerin kautta tilaamaan tämä viikon tarjous!

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.