This is Mika

10.06.2011 08:16 2min luku 9

2. päivä perjantai

Vapaapäivä.

Kohta painelen salille. Paino 80kg? Heh, heti putos 2 kiloa yhdessä vuorokaudessa. 🙂 Nesteet lähti liikkeelle siis. Protskupainotteisesti kun syö niin ensimmäisenä kropasta poistuu ylimääräinen neste. Neste toisaalta suojelee kroppaa kun treenataan isoilla painoilla eli nesteettömänä pitää olla varovainen loukkaantumisriskin kasvaessa.

Aamupalaksi kaksi isoa kuppia kahvia ja roheiinijuoma (48g heraa Nectarista), eli 2 scoopillista. Treenin jälkeen sama määrä roheiinia mutta mukaan tulee yksi scoopillinen Anabolic Haloa, jossa siis 19g hiilaria.

Tänään spesilisaatio treenit hauiksille ja epäkkäille.

Teen superina ensin habaa ja sitten olankohautuksia. Joku fiksaatio mulla noihin epäkkäisiin. Mä diggaan, että on paksu niska ja massiiviset epäkkäät, vähä ku Goldbergilla tai Batistalla.. 🙂

Himaan ku tulen niin paistelen pari kanapihviä ja pilkon mukaan kirsikkatomaatteja, paprikaa, kurkkua ja salaatinlehtiä. Kanan päälle sopii helvetin hyvin Louisiana Wing Sauce Honey Mustard-soossi ja vihannesten päälle raikas Louisiana Wing Sauce Jalapeno Lime!!

Kuumiin helteisiin olen varautunut jo!

Laite on näppärä ja viilentää kivasti ilman. Kusipäitä myyjiä tosin on verkkokauppa täynnä, kun menin aamulla ysin maissa kyselemään laitteesta asiakaspalvelupisteeseen, jossa seisoi neljä jätkää surffailemassa netissä. Myyjä ei jaksanut lähteä tiskin takaa esittelemään mulle laitetta vaan viittoili sormella, että ne tuulettimet on tuolla kassoilla päin. Helvetin hyvää asiakaspalvelua, täytyy sanoa! Pyysin vielä pari kertaa uudestaan, että voitko tulla näyttämään mulle? Olisin halunnut kysäistä pari teknistä juttua siltä, mutta se vaan jatkoi viittoiluaan, että kyllä sä ne löydät, tonne päin, ne on näin [levitti käsiään] isoja. Täysiä kusipäitä ja laiskoja paskoja tyynni! Menin sitten ilman myyjää ja kysyin kassoilla tuulettimista, jossa myyjä sitten vaivaantuneesti muutaman sanan niistä sanoi. En kuitenkaan saanut sitä kaveria, joka seisoi asiakaspalvelussa kolmen muun kaverinsa kanssa lähtemään laitteen luo. Voihan se olla, että se oli pultattu lenkkareistaan kiinni siihen päätteen äärelle eikä olisikaan voinut liikkua. Ei voi tietää, koska en tosiaan saanut sitä jannua liikahtamaankaan.

Mutta hei, tänään on hyvä päivä! 🙂

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.