This is Mika

02.05.2013 09:54 1min luku 22

Team M&M Podcast 12 - Vieraana Peter Wilenius

Hei jou!

Nyt olis uutta podcastia saatavilla. Tällä kertaa saimme vieraaksi kehonrakentaja Peter Wileniuksen. Syväluotaamme Peterin uraa ja kilpailuhistoriaa. Peter kertoo treeneistä, syömisistään ja muusta elämästään. Vastailemme myös pakkotoistolla esitettyihin kysymyksiin.

Oikein mukava dyyyd tuo P. Wilenius ja erittäin nöyrä, jalat maassa oleva herrasmies. Peter on äärimmäisen omistautunut urheilija ja pyrkii tekemään kaiken optimoidakseen kehityksen. Sellaista omistautumista ei voi muuta kuin ihailla. Loistavaa.

***

Safkaa pitää olla aina saatavilla. Jos sitä ei ole saatavilla pitää sellaisiin tilanteisiin olla etukäteen varautunut. Patukat toimivat erinomaisesti tilanteissa kuin tilanteissa. Pitkiä taukoja pitää välttää aterioiden välillä. Mitä enemmän annat elimistöllä polttoainetta sitä paremmin se toimii ja lihakset saavat niitä tärkeitä rakennusmateriaaleja kasvaakseen isommiksi ja vahvemmiksi.

Maullakin voi olla väliä. Mielellään sitä syö hyvänmakuista patukkaa kuin kuivaa ja jauhoutuvaa mössöä. Goodlife-patukat ovat mielettömän hyvänmakuisia ja kaiken lisäksi edullisia. Nyt on Fitnesstukulla nämä herkkupatukat vielä entistäkin edullisempia. Käy siis välittömästi tilaamassa itsellesi näitä ennen kuin hyllyt tyhjenevät. Banneri laulamaan ja tuet samalla köyhää urheilijaa, joka tarpoo tuulessa ja tuiskussa kohti seuraavia koitoksia! 😀

goodlife bannerin kautta

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.