This is Mika

12.12.2018 15:06 3min luku 0

Lahjaideoita Jouluun!

Moi dyyds!

Vielä pusketaan reilu viikko stressin ja kiireen keskellä, ennen kuin päästään chillailemaan Joulusta ja Uudesta vuodesta. Joululahjojen ostaminen on aina yksi riesa, jonka kanssa joutuu joka vuosi säätämään. Ostaa pitäisi, mutta mitä?

***

***

Yksi aivan erinomainen lahjaidea, joka sopii kenelle tahansa urheilua harrastavalle on tietysti meikäläisen uusin kirja, Giant Killerin treeniatlas. Täpä opus toimii niin Joululahjana kuin uudenvuoden lahjana. Täynnä tietoa, liikkeitä ja ohjelmarunkoja, jotta pääset täyspainoisesti hommaan mukaan.

Kirjan voi tilata Fitnesstukulta, klikkaamalla tuota kuvaa tuossa alla.

Kirja on muuten kaiken lisäksi -20% alennuksessa, eli ei kustannakaan kuin 19,90€. Kannattaa muistaa, että jos jouluksi haluat tilata tavaraa Fitnesstukulta, pitää se tilaus tehdä ennen 18.12. Ehtii sitten varmuudella saapua lähetykset perille!

Lisäravinteista puheen ollen, Chained Nutritionilla on kova kamppis, missä tarjoustuotteet saat 2 yhden hinnalla. Tämäkin tarjous on tän viikon vain voimassa, joten ole nopea. Klikkaa kuvaa alla ja käy poimimassa hyvät tuplatuotteet!

Fantastisen suuren suosion saanut THE BOX? -paketti on jälleen myynnissä rajoitetun erän turvin. Tämä on myös oivallinen lahjaidea, joka on vielä ns. joulueditio! Kyseessä siis yllätyslaatikko, joka kustantaa vain 29€, mutta sisältää vähintään 60€ edestä tuotteita. Itselläni sisälsi yli 90€ edestä tuotteita tuo laatikko, joten suosittelen tätä itsellesi tai lahjaksi. Ja nämä takuu varmasti loppuvat jälleen kesken.

Tästä duunasin myös unboxing-videon!

Mitä THE BOX sisältää?

Laatikko sisältää vähintään 10 tuotetta, joiden kokonaisarvo on vähintään 60 euroa eli kaksinkertainen summa, mitä todellisuudessa maksat. Tuotevalikoimassa on tavoitteena suuri vaihtelu ja sisältö valitaan aina huolella, jotta voimme varmistaa laadukkaan kokemuksen sinulle asiakkaana.

Laatikon sisältöä ei paljasteta etukäteen, mutta pyrimme aina tavoittamaan tietyt peruskriteerit:

  • Vähintään 1 uutuustuote
  • Vähintään yksi efektituote
  • Vähintään 1 makuelämystuote
  • Vähintään 1 proteiinituote
  • Vähintään yksi kulutustuote

Muita hassuja lahjaideoita!

Netti on pullollaan kaikenlaisia gadget -sivustoja, jossa myydään sitä sun tätä, mutta joskus tuollaisilta ”krääsäsivustoilta” voi bongata itseasiassa ihan loistavia pikku lahjaideoita. Itse myönnän käyttäneeni ensimmäistä kertaa yhtä tällaista ja menin jopa ostamaan muutaman joululahjan. Tuotteet tulivat aivan käsittämättömän nopeasti ja ostaminen oli helppoa ja halpaa.

Coolstuff.fi on siis kyseinen sivusto, joka kyllä palvelee todella hyvin ainakin meikäläistä, joka aina kamppailee lahjaideoiden kanssa. Käy tsekkaa sivusto ja lahjojen ostaminen helpottuu.

Lahjojen ostaminen on oikeasti siis päänvaiva itselläni. Osta siis ihmisille, joilla on jo kaikkea, jotain kivaa. Tuo Coolstuff-sivusto pelasti kyllä muutaman tapauksen todella hyvin. Suosittelen lämpimästi sivustoa, jos podet samaa kärsimystä. Joululahjat, synttärilahjat, polttarilahjat sun muut hauskat tuliaiset voit tuolta hankkia käden käänteessä.

Ja pitkälti sama ajan määre pätee lähes kaikissa lahjaostoksissa, kun tilaa netistä. Ennen 18.12 tilatut tuotteet ehtivät pukin konttiin. Sen jälkeen on rukoiltava pyhää mariaa ja joosefia, jos meinaa lahjat saada jouluksi kotiin!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.