This is Mika

28.02.2014 14:47 1min luku 35

Kohta se alkaa...

Hello yes!
Täällä taas hoodeilla. Reenit sujuneet pikku hiljaa yhä paremmin ja paremmin. Epäsäännöllinen reenaileminen, syömiset ja stressi useamman viikon ajalta söi lievästi kehitystä tai vähintäänkin pysäytti sen. Nyt täytyy toivoa, että eheitä treenejä saadaan useampi viikko, ellei kuukausia vietyä eteenpäin. Samoin ravinnon osalta saadaan kalorit hilattua reilusti plussalle.
Tänään käynti Meijerillä ja takareiskendaaleja pitäis kurittaa oikein olan takaa. Paino keikkuu siinä 90 kilon tuntumassa. Tästä on hyvä jatkaa projektia ja suunnata katseet tulevaisuuteen.
Alkuviikosta tuli tsiigailtua uusin jakso Walking Deadia ja nyt täytyy antaa 5/5 jaksolle pisteitä! Ihan huikea jakso ja mitä tilanteita siinä nähtiinkään. Aivan loistavaa, että vihdoinkin pohjajuoni saattaa notkahtaa eteenpäin sekä saatiin messiin uusia kasvoja. Innolla odotan seuraavia jaksoja.
Kohtapuoliin starttaa Game of thrones eli tarkalleen 6. huhtikuuta jenkeissä. Sitä ollaan taas odoteltu pian vuoden päivät. Kyllä saisi yksi kausi olla hieman pidempi kuin VAIN 10 jaksoa. 16 tai 24 jaksoa per kausi olisi oivallinen niin ei tarvitsisi odotella aina niin järjettömän kauan seuraavaa kautta. Nyt tuntuu, ettei 10 jaksoon upotettu kausi anna laisinkaan oikeutta kirjoille. Liian pintaraapaisuksi jää kaikki käänteet ja tapahtumat. Usein vielä vikaan jaksoon lyödään aivan liikaa cliffhangereita ja juonenkäänteitä, joita sitten joutuu nielemään yliannostuksen omaisesti, kun yhdeksän muuta jaksoa on ollut pelkkää esivalmistelua.
Mutta, kävi miten kävi, kohta se alkaa…
game-of-thrones-season-4-tyrion-poster-hbo

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.