This is Mika

29.12.2018 10:58 3min luku 0

Tekoja vai lupauksia?

Moikka!

Vuosi on ihan pian vaihtumassa ja Uuteen Vuoteen kuuluu yleensä lupausten antamiset. Varsinkin loppu vuoden mässäilyistä ärsyyntyneenä moni päättää tehdä selkeän suunnan muutoksen omaan elämäntyyliinsä.

***

***

Ja sehän on vain hyvä asia, että tehdään lupauksia ja päätetään startata seuraava vuosi puhtaalta pöydältä. Voin vain suositella näitä lupausten antamisia, sillä niillä voi parhaassa tapauksessa olla isojakin vaikutuksia. Tunnettu ”Tipaton Tammikuu” hyvin toteutuessaan tarkoittaa oikeasti ainakin yhtä kokonaista kuukautta ilman alkoholia. Ei siis pelkkiä lupauksia vaan myös tekoja!

Tekojen onnistumisprosentti kasvaa valtavasti, kun hankitaan itselleen selkeät ohjeet, mitä tehdään. Valmiit treeniohjelmat toimivat todella tehokkaasti, koska silloin on paperilla valmiina, mitä tehdään salilla ja kuinka paljon. On paljon helpompi pitää kiinni lupauksistaan, kun selkeät ohjeet löytyvät. Ei tarvitse muuta miettiä, kuin toteuttaa vaan mitä ohjeissa sanotaan.

Aivan sama pätee syömisen kohdalla. Syödään ohjeen mukaan, eikä tarvitse miettiä kaupassa mitä tänään syötäisiin. Valmiin ravinto-ohjelman kanssa kaupassakin käynti on kuin täsmähyökkäys. Haet vain ne ruoka-aineet, mitä käytät ohjeissa, jolloin sellainen tunnepohjainen ostaminen jää kokonaan pois. Ei synny niitä hetken mielijohteesta tehtyjä ostoksia. Helppoa ja nopeaa.

Älä tee vain lupaksia itsellesi vaan toteuta ne myös. Voit tutustua esimerkiksi minun tarjoamiin valmisohjelmiin, joiden avulla lupauksista tulee tekoja.

Valmiit paketit listattuna selkeästi linkkeineen:

Eri lihasryhmiä priorisoivia treeniohjelmia löytyy myös valmiiksi suunniteltuina:

Minulta löytyy myös tarjouspaketteja, joissa on yhdistettynä eri ohjelmapaketit:


Myyrin Kuntokeskus

Olen nyt treenannut yli 4 vuotta Myyrin kuntokeskuksessa. Sali on niitä vanhoja ja alkuperäisiä old school ”kellarisaleja”, jossa tekeminen on avainsanana. Myyrin laitteisto on poikkeuksellisen kovaa luokkaa, sillä pääosin salin laitteet ovat tukevaa ja kestävää Kraftwerk -nimistä merkkiä. Valoisa, siisti ja raikas sali kattaa kaiken sen tarpeellisen peruslaitteistollaan, mitä tarvitaan monipuoliseen lihasharjoitteluun. Itse olen kyseisellä salilla hionut vuoden 2015 Arnold Classic voittokunnon.

Uutta Videosarjaa Myyrin Kuntokeskuksessa

Tehtiin salin pääjehun, Nikon, kanssa hauska esittelyvideo Myyrin Kuntokeskuksesta.

Tämän lisäksi tullaan jatkossa tekemään lyhykäisiä vinkkivideoita Kuntokeskuksen eri laitteista ja niissä tehtävistä liikevariaatioista. Nämä tulevat jaksot näet Myyrin Kuntokeskuksen uudelta YouTube-kanavalta ja tietysti täältä blogista! Käy tilaamassa tuo Myyrin Kuntokeskuksen tubekanava  TÄSTÄ, jos kiinnostaa tulevat videot.

Old School takaisin ja tässä tulee Myyrin Kuntokeskuksen esittelyvideo!

Tervetuloa tutustumaan Myyrin Kuntokeskukseen!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.