This is Mika

21.10.2022 12:07 2min luku 0

KIVISTÖN LOADEDIN UUSIEN LAITTEIDEN TESTAUSTA!

Moikka!

Kivistön Loadedille on syksyn aikana ilmestynyt paljon uusia Arsenalin laitteita. Näistä laitteista olen laitellut muutaman videon jo tubeen, joten laitetaan nämä samat klipsut tännekin. Rinnalle osuvat laitteet ovat ekassa videossa ja selkälaitteita tsekkaillaan tokassa.

***

***

Pakko kyllä todeta, että nämä uudet Arsenalin laitteet tuovat mahtavan lisän salille, jossa on jo kattava laitteisto. Nyt on tarjolla nimittäin hyviä versioita jo olemassa oleville Watsonin laitteille. Esimerkiksi vipuvarsikulmasoutu, mikä oli Watsonin puolesta jo erinomainen laite, on lisääntynyt Arsenalin omalla versiolla ja molemmat ovat todella hyviä. Pieniä eroja laitteissa on aina ja tämä mahdollistaa aina vain monipuolisemman treenin.

Punnerruskoneiden kirjoon lisänä tullut Arsenalin punnerruskone on aivan järjettömän miellyttävä laite. Kulma on juuri sopiva ja siinä on hurja määrä erilaisia säätöjä, joilla voi optimoida liikettä itselleen sopivaksi. Arsenalin uusi yläviistosta vedettävä vipuvarsikone selälle on selkeästi erilainen kuin Watsonin versio. Molemmissa on erinomainen tuntuma mutta jostain syystä, ehkä välityksistä johtuen, Arsenalin laite on raskaampi. Tämä ei siis ole missään nimessä huono asia, vaan tämäkin antaa hieman erilaisen fiiliksen treeneihin ja monipuolistaa vaihtoehtoja, miten rasittaa selkäosastoa.

Katso nuo alla olevat videoklipit näistä uusista laitteista. Lisää on tulossa vielä jalkalaitteista myöhemmin.Syksy on tullut jäädäkseen ja kuntosalit käyvät kuumana. Kesän jäljiltä on monella vähän ruosteessa arkirutiinit, joten nyt jos koskaan on aika pistää hommat kuntoon. Nettikauppani myy äärimmäisen tehokkaita treenipaketteja ja ravinto-ohjelmia, joilla pääset kuntoon todella nopeasti. Suosittelen tsekkaamaan nämä paketit ja pistämään kroppa kuntoon. Lihaskasvuun tähtäävät ohjelmat ovat viritetty monipuolisiksi ja haastaviksi, jotta pääset suoraan tekemisen makuun. Lihakset kiittää!

Klikkaa kuvaa alla ja käy tsekkaamassa valikoima!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.