This is Mika

11.05.2015 10:28 2min luku 24

Homma jatkuu

Moikka!
85,3 paino ja homma etenee kuin juna raiteilla. Käväistiin perjantaina jalkajumppia tekemässä Meijerillä. Oli kyl kiva työstää niitä erikoisempia hammerkyykkylaitteita ja prässejä. Noissa kun tuppaa ne kulmat ja liikeradat olemaan vähän erikoisempia, niin saa lihaksetkin kipeiksi uudella tavalla. Ja voi veljet, miten etureidet menivätkään kipeiksi.
Termis oli kuvailemassa omia videoitaan niin nappas reisikuvan siinä lomassa
jalkakuva2
Melko perussettiä vedettiin, eli ensin esiväsytystä ja lämpöä reiden ojennuksilla. 5-6 sarjaa 15-25 toistoa 5kg korotuksin. Sitten tein superina ojennukset 20 toistoa hammerlaitekyykkyä 20 toistoa sellaiset 7 settiä. Prässi ja reiden ojennus superina 30+30 5 sarjaa. Loppuun se hassu yhden jalan hammerkone 3 sarjaa 40-50 toistoa. Jalat saivat osumaa ja rappuset yläkerran respaan olivat kieltämättä raskaat kulkea.
Solkun peilistä reisi. Ei siellä mitään lihaa ole, mutta näillä mennään. 😀
jalkakuva
Kuntoillaan nyt kohti syksyä ja kiristetään tahtia kun sen aika on. Kropassa tuntuu jo, että rasva palaa. Kyljissä ja alaselässä oleva fätti tuntuu ”ryyniytyvän”, joka on yks niistä merkeistä, että kudos on hajoamassa ja palaa ajan kanssa sitten pois. Läskistä kun ottaa kiinni ja siellä ihon alla tuntuu ikään kuin olevan pieniä kuulia, niin se kertoo, että rasvakudos sulaa pikku hiljaa.
Jos fätti on kiinteää ja pehmeää niin se on vielä sitkeesti siellä menossa mukana. 😀
Sunnuntain jumppien jälkeen pukkarissa
posetustapukkarissa
Hei, älkäähän unohtako tuota erinomaista rasvanpolttaja/boosteritarjousta, joka on vain blogin lukijoille tarkoitettu. Eksklusiivinen diili teille rakkaat lukijat! Ei muuta ku banneria laulattamaan! 😀
OHJEET LÖYTYY TÄÄLTÄ!
800_mika_Synephrine_hardcore_Maj15_FTUK

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.