This is Mika

27.12.2008 22:03 5min luku 9

Olkapäät takaa olan

Kiskaistiin olkapäätreenit avovaimoni kanssa. Otettiin samalla havainnollistavia kuvia, jotta tajuaa sitten se erkkikin mitä tehtiin. 😉

Pystypunnerrusta niskantaakse smith-tangolla niin sanotuksi massaliikkeeksi. En koskaan laske tankoa korvien tasoa alemmas, sillä kiertäjäkalvosimet ovat kovilla sitä alemmas vietäessä. Liike osuu hyvin olkapäille ihan korvien tasollekin vietynä.

Sarjat:

  • 15x32kg
  • 10x52kg
  • 10x62kg
  • 10x72kg
  • 10x72kg

olat15.jpg

olat14.jpg

Seuraavana vuorossa oli tuo hieman modifoitu pystysoutu ristikkäistaljassa. Tämä liike ei satu lainkaan olkapään niveliin ja silti siinä saa erittäin hyvän tuntuman sivuolkapäälle. Kahvana alataljan V-kahva väärinpäin, katso kuva:

”Niinku tää”

olat13.jpg

5 sarjaa 15 toistoa ja painoa lisäten koko ajan.

Liike saa olla suhteellisen lyhyt, eli ei tarvitse vetää sitä kahvaa leukaan asti. Tärkeintä on kuitenkin keskittyä siihen olkalihaksen työskentelyyn. Eli rauhallinen liike ja veto tapahtuu olkapäillä.

olat12.jpg

olat11.jpg

olat10.jpg

Toiseksi viimeinen liike oli vipunostot sivuille. Lyhyillä palautuksilla ja pitkiä sarjoja. Otin 10 kilon käsipainot ja siltikin raskailta tuntuivat.

Sarjoja 5 ja toistoja kussakin 15. Hiki lensi.

olat08.JPG

olat07.JPG

olat09.JPG

olat06.JPG

Kaiken (vipareiden) jälkeen olo oli tuskainen.

olat05.JPG

Viimeisenä liikkeenä teimme takaolkapäitä sille tarkoitetulla laitteella. Siinäkin on tärkeintä tuo kuuluisa mind&muscle-tapa tehdä liike rauhallisesti lihaksella. Turha heiluminen ja repiminen ei ole hyväksi. Monta kertaa olen nähnyt tuota liikettä tehtävän aivan väärin ja kauheilla painoilla. Takaolkapäät ovat suhteellisen pienet lihakset eikä ne tarvitse isoja painoja kasvaakseen. Yleensä isoja painoja käytettäessä työtä tekee enemmän apulihakset kuin ne joita treenataan.

olat03.JPG

olat04.JPG

olat02.JPG

olat01.JPG

Kattava treeni olkapäille ja saimme eristettyä hyvin olkalihakset. Epäkkäät olisi toki voinut olla mukana treeneissä, mutta minulla on ollut outo niskakipu jo kohta viikon verran ja se säteilee ilkeästi koko oikealle puolelle päätä. En viitsinyt lähteä ärsyttämään sitä tuon enempää. Toivotaan että paranee pian.

Ai niin paranemisesta tulikin mieleen, että salille tultaessa törmäsimme Viertolan Villeen, jolla oli molemmat(?!) kädet kipsissä! 🙁 CBB-mies oli liukkailla keleillä kaatunut taaksepäin ja kädet olivat jääneet alle. Toinen käsistä odottaa vielä kirurgin veistä. Molemmat on jo kertaalleen operoitu! Toivotetaan paljon voimia ja jaksamista. Paranehan pian Ville!!

Ville huumorimiehenä jaksoi pousata kameran edessä!

ville-viertola.JPG

Joulut ohi ja uutta vuotta pukkaa. Kinkut ja kalkkunat on syöty sekä viinit ja oluet juotu. Näytti salilla siltä, että tyttöystävällä meni nuo kinkut hauiksiin. Meikällä ne meni keskelle kehoa.

Ou jeah, baby!

jumalani.JPG

Ei muuta kuin jatketaan treenejä näin välipäivinäkin. C U!

olat16.jpg

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.