This is Mika

03.06.2015 13:36 3min luku 35

Mika Nyyssölä sai nimikkoshakerin!! - GIANT KILLER -shaker!

Helou helou!!
Ladies and Gentlemen! Nyt on ihan totaalisen Dyyd -pakko kertoa teille ihan fantastinen uutinen. Nimittäin Fitnesstukun kanssa suunniteltiin Limited Edition GIANT KILLER -sheikkeri! Kyllä vain, meikäpojan nimikkoshekkeri on saatavilla Fitnesstukulta. Mun käsialaa pääosin koko sheikkerin design ja tukun designer -tyypit sitten toteutti tämän mun suunnittelut käytännössä.
mixmaster
Shaker on sitten Limited Edition, eli saattaapi olla, että tän jälkeen näitä ei saa sitten enää mistään! Hinta 5,90€ ja shaker tosiaan taattua old school MixMaster -laatua.
Vain true DYYDIT juo tästä lähtien Giant Killer -shakerista Octanet sun muut aminohapot!
Giant Killer Sheikkeri1000
Tilaa omasi pois vaikka TÄSTÄ linkistä!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Älkääkö toki unohtako Mun hommaamaa eksklusiivista Octane -tarjousta!! Ohjeet täältä!
Tarjous voimassa enää 7.6 asti!
800_mika_Octane_hardcore_Maj15_FTUK (1)
Sekä muistakaa, että vielä hetken aikaa on Goodlife -patukat puoleen hintaan!
goodlifetarjous
Että tällaista kivaa olis nyt tarjolla. Oon kyl aika innoissani tuosta nimikkoshakerista. EIpä sitä ihan joka pojalla ole omaa nimikkoshakeria! 😀 Tätä keissiä on sitäpaitsi työstetty varmaan puoli vuotta, ennen kuin tää nyt vihdoin näki päivänvalon. Pelkästä ideasta myyntituotteeksi on pitkä matka, mutta nyt se vihdoin on myynnissä.
Dieetti etenee oikein jouhevasti. Eiliset jalkajumpat meni mukavalla temmolla ja huomasin sellaisenkin asian, että voimaa on tullut kivasti reisiin lisää. Sarjakestävyys parantunut huomattavasti jos nyt vaikka vertaa alkuvuoteen. Paino pyörii koko ajan siinä 85-86 kilon tuntumassa. Kuitenkin koko ajan on havaittavissa pieniä kiristymisen merkkejä kropassa, mikä on vain hyvä homma. Lihaa vaan lisää tänne päin, kiitos. 🙂
Huomenna muuten tehdään uusi Podcast -jakso Miken kanssa. Olkaahan kuulolla, kun se tulee julki sitten joko huomisen tai ylihuomisen aikana.
Tänään työstämään selkää salille. Huomenna oliskin välipäivä salilta ja sit taas viikonloppuna takaisin sorvin ääreen oikein huolella. Ja aikaahan tässä on, mutta ei saa tuudittautua mihinkään, koska ikinä sitä ei ole tarpeeksi kovassa kunnossa, että voisi jäädä laakereilleen lepäilemään. Eikö niin? Tyytyväisyyshän se kehityksen tappoi? 🙂
Eipä muuta ku hyviä jumppia kaikille dyydeille!!
 

Kommentit (35)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.