This is Mika

10.08.2017 20:13 2min luku 2

Etureidet taltioitu - Katso video!

Hei taas!

Tuossa tuli palautetta, ettei pitkään aikaan ole tullut mitään treenimatskua tubekanavalle, joten tuumasta toimeen ja tän päivän jalkajumpat kuvattiin kaikkien liikkeiden osalta. Otettiin klippejä jokaisesta liikkeestä yhden sarjan verran ja pistin sitten vielä pienen kommenttiraidan siihen mukaan, niin tuo treeni aukeaa paremmin katsojalle.

Vika 100 toiston prässisarja juuri alkamassa!

Volyymijumpat ovat juuri sellaisia jumppia, joilla jalat saavat tarpeeksi kovaa rasitusta. Itse olen löytänyt itselleni sellaisia liikkeitä, joilla en väsytä koko kehoani, vaan kohdelihasta. Se on tärkeä elementti hommassa, sillä hyvin helposti jalkatreenit kaatuu siihen (tai loppuvat ennen aikojaan), kun joku osa-alue pettää ennen kohdelihasta. Tämä voi olla esim keuhkot, alaselkä tai joku nivel, polvi tms, joka väsyy ennen aikojaan ja pysäyttää treenit. Alaselkä esim voi mennä ilkeästi niin pumppiin, että jalkojen treenaaminen ei vain enää sen jälkeen luonnistu.

Senpä takia itse olen valinnut liikkeet, joilla pystyn väsyttämään kohdelihasta ihan hamaan kuolemaan saakka. Tämä siis tarkoittaa, että treeni loppuu silloin, kun lihas sanoo sopimuksensa irti, ei joku apulihas tai tukilihas tai keuhkot. Jos esim kyykky tuntuu tökkivän pahasti ja kyykkyjumppien aikana kipua syntyy vääriin paikkoihin, voi hyvinkin olla, että kyykky yksinkertaisesti ei vain sovi sinulle. Kokeile silloin jotain muuta. Mä tiedän, että tämä mun mielipide herättää paljon negaatiota, kun sanon, että kyykkääminen ei ole välttämätöntä jalkojen kasvatuksessa. Tärkein asia on tavalla tai toisella viedä treenit riittävän pitkälle ja hajottaa ne lihakset solutasolla *illun päreiksi! 😀

Tässä siis tuo video tän päivän jalkatreeneistä

Ja hae tietty aminohapot ja (ehkä) yksi maailman parhaimpiin palkkareihin kuuluva palautusjuoma BOLT tukulta -30% alennuksella. Chained Nutritionin tuotteet ovat vielä hullun hyvässä diilissä. Off the Hook, Synephrine, EAA, BCAA jne.

Klikkaa kuvaa:

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.