This is Mika

18.02.2019 19:06 2min luku 0

NyyssisTalk! E02 - EN AIO NAURAA!

Heh hee!

Tiedätkö sen tunteen, kun ei sais nauraa, vaikka miten naurattaisi? Ja juuri silloin sitä naurattaa vain kahta kauheammin. Testasin klassista ”yritä olla nauramatta” -haastetta. Miten hommassa sitten kävi? Voin kertoa, että valmistauduin tehtävään huolella. Oli vatsa täynnä ruokaa ja tankkasin vielä Star Nutritionin superherkullisella  -prodepatukalla itseäni. Oli paksu pipo päässä, että pää olisi mahdollisimman kuuma ja aivot herkkänä.

***

***

Hyvinhän siinä meni ja sitä rataa. Suosittelen, että tsekkaat siis uusimman jakson NyyssisTalk -sarjasta – EN AIO NAURAA!!

Aikomus ei ollut nauraa. Lämmittelin vielä Pakkotoisto.comin Hauskoja kuvia netistä -ketjussa ja selvisin siitä todella hyvin. Kaikki meni aivan mainiosti ja haastoin itseni vielä parin vuoden takaiseen yli 50 miljoonan katsojaluvun saaneeseen ”Funniest Video Compilationin” kymmenen minuuttiseen nauruhermoja repivään pätkään. Be strong, be brave, don’t laugh!


2 yhden hinnalla!

Nyt muuten pamahti kova tarjous tukulla eetteriin. Nimittäin Chained Nutritionin tuotteet 2 yhden hinnalla! Käy poistamassa nyt ainakin tuo markkinoiden tehokkain boosteri, Off the Hook! Suosin tietty omaa makuvaihtoehtoani, Bloody Berry! Mutta on ne muutkin hyvän makuisia!

Jos kaipaat kiristelyyn aineenvaihdunnallista boostia tehostettua suorituskykyä, sieltä löytyy esim Ripped CLA+Caffeine, Synephrine ja vaikka ATP Ignitea (adenosiinitrifosfaatti). Säästät pirusti rahaa tällä tarjouksella.

Klikkaa kuvaa alla ja käy shoppailee!

Tarjous voimassa 24.2 saakka!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.