This is Mika

19.01.2017 12:08 2min luku 9

Köp on ruotsia ja se tarkoittaa osta!

Heippa!

Tiedätkö sen tunteen, kun olet niin innoissasi, että sanat menee sekaisin ja kirjoitat suurin piirtein eri tahtiin mitä aivot ajattelee? Jep, niin ollaan täälläkin innoissamme ja niin on Fitnesstukun koko poppoo tuolla lahden takana. Nimittäin sielläkin menee sanat sekaisin ja välillä tulee Suomen sijasta Ruotsia.

Mutta siihen on erittäin hyvä syy, sillä piiiiiitkästä aikaa on sellainen tarjous saatu aikaseksi, että nyt on mamma, pappa, fafa ja mufa ja hela suku pihalla nostamassa sinikeltaista lippua viireineen tankoon. Nimittäin Fitnesstukun hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti paras proteiinijauhe Whey-80 on hullun kovassa alennuksessa!!

Klikkaahan tuosta alla olevasta kuvasta ja pääset hyödyntämään tarjouksen. Köp nu tarkoittaa osta nyt! 😀

Kyllähän tässä on itsekin ihan pähkinöissä, kun tuollainen diili saadaan aikaseksi. Ei tällaisia ihan joka päivä näe. Tarjous on voimassa siis: 19.1-29 ajan.

Tarjoushinnat per koko:

  • 10,90€ /1kg
  • 40,60€ /4kg

Olen iloinen ihan monestakin syystä, sillä minun elämänkerta/treeniopas nimittäin etenee kovaa vauhti valmiiksi ja siitä tulee ihan huikean visuaalinen opus. Pistinkin pienen tiiserin treeniosion vatsoihin liittyvästä jutusta Instagrammiin. Siellä esim mukana loistava palloharjoite, jolla saa aikaseksi teräksiset vatsalihakset!

Kuva on suoraan tilanteesta, jossa ollaan tuota harjoitetta tehty kirjan kuvitusta varten. Kuvat ovat Jouni Lehtosen käsialaa ja ne ovat todella hienon näköisiä.

Kirjan saa yhä ennakkotilattua erikoishintaan ja luonnollisesti signeerauksella. Klikkaa kuvaa alla!

Huomenna ilmestyy uusi jakso Fitnessmyytinmurtajia. Jaksossa vastaillaan kysymyksiin ja rikotaan jälleen yksi myytti. Pistin eilen instaan pienen tiiserin tulevasta jaksosta! Kivaa on siis tiedossa!

Coming soon!! ?✨ #fitnessmyytinmurtajat @satukalmi @tomirehell Perjantaina paukkuu!! ?

A video posted by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.