This is Mika

19.01.2008 11:58 1min luku 2

Rintahaveria

face1.jpg

Jepulis

Treenattu on vaikka paino hieman tullut alas (6kiloa). Viikolla sattui pieni haverikin, sillä penkkiä tehdessäni 125kilolla niin sanottua vikaa pumppisarjaa, ritsahti vasen rintalihas  ilkeästi. Luojan lykky, että isäpappani oli takana varmistamassa ja nosti tangon pois. Olisi pitänyt osata ennakoida sekin. Ehkä syynä oli liian pitkät tauot sarjojen välillä, ehkä lihas ei lämmennyt tarpeeksi? Tunsin kyllä pientä jäykkyttä rintalihaksessa, mutta kun se kesti kuitenkin kevyesti esim 140 kilon solttunoston penkissä, en miettinyt sitä sen kummemmin. Nyt kuitenkin kaikki hyvin ja vamma ei olllut kuitenkaan paha ja lihassäryiltäkin vältyin yllättävän hyvin.

Joskus aiemmin oikea rintalihas meni todennäköisesti pahemminkin ja se kipu oli seuraavan viikon tosi paha. Nyt ei mitään kipua enää vaikka vasta kolme päivää mennyt.

Julkistetaan nyt uusin ”Katsotaan, ketä tänään löytyy salilta?”-video. Siinä Ironbutt eli Minna yllätetään treenien lomasta.

*Linkki videoon*

BTW,

En lähde muuten ruotimaan blogissani taikka muuallakaan aivan henkilökohtaisimpia asioitani. Tuskin ketään sellaiset edes kiinnostaa. Ihmissuhdedraamat ja parisuhdeongelmat kuuluvat television iltapäiväsarjoihin ja huuhaa-lehtiin, ei tänne. Jos mulle maksettaisi yhtä hyvin kuin Ron Mossille, niin sitten olisi asia erikseen, mutta kun ei makseta.

Eipä tässä sitten enempiä. Treenailemisiin!!!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.