This is Mika

23.08.2014 18:11 2min luku 24

Nyyssölä Bros - Arms - Jööttiä videoottia!

Terve!
Boom boom boom! Tänään Nyyssölä Bros kuvasi uuden jakson uutta videosarjaa. Nyt hyökättiin aamulla salille ja työstettiin tykit kuntoon. Eli ojentajia ja habaloisia tikattiin timmiin pumppiin.
Pushdown oli käytössä ahkeraan:
trc
Loppuun tietty pakolliset poset ja kuntotsekkaukset, kuten tyyliin kuuluu.
rintasivultabackposingmayors
Oikein mehukkaat treenit tehtiin ja saatiin pumppi käsiin. Pitkälti liikuttiin supersarjojen maailmassa. Käsille erikoistekniikat pelaavat äärimmäisen hyvin, varsinkin supersetit, joissa ensin isommalla malmilla väsytetään ja pienemmällä liikkeellä syötetään verta lihakseen. Mehut pois!
Vastaotteella ojentajien kimppuun.
jeesiä
Vastaotepenkki on meikäläisen lemppari massaliike ojentajille. Termikselle hieman vieraampi liike ja olkapäävaivojen vuoksi aavistuksen ehkä epäsuosiollinen. Itselleni ei tuo liike kuitenkaan käy jostain kumman syystä lainkaan olkapäille ja siksipä tykkäänkin käyttää kyseistä liikettä oikkareille.
Haboille on hyvä tarjota niin isompia massaliikkeitä kuin polttavaa tuntumahakuista volyymiä. Olen tosin jättänyt kaikkein isoimmat raudat hauiskäännöistä lähes kokonaan pois, koska en näe siinä lihaskasvun kannalta suoraa yhteyttä. Tein nuorempana todella isoilla raudoilla habakääntöä, mutta en saanut siltikään käsiäni kasvamaan. Enemmän tuntumalla harjoitellessani, kädet ovat kuitenkin hitaasti mutta varmasti kasvaneet.

Tästä videoon!

Have FUN!!

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.