This is Mika

21.03.2010 12:15 3min luku 11

Lisää lihasmassaa!

Kukapa ei haluaisi lisää lihasmassaa?

Syöminen, treenaaminen ja lepo on se pyhä kolminaisuus, jota täytyy noudattaa saavuttaakseen maksimaalisen lihaskasvun ja kehityksen.

Syömisessä on suuri vaikutus lihasmassan kehitykseen. Ravintoa pitää saada tasaisesti ja paljon. Ruokaa ei tietenkään pysty ahtamaan niin paljon vatsaan, saatikka kuljettamaan työpaikoille, jotta tarvittava määrä täyttyisi. Tällöin tulee lisäravinteet mukaan peliin. Massanlisäysjuomat, välipalapatukat ja palautusjauheet treenin jälkeen.

Heitän tässä pieniä vinkkejä tuotteista, joilla voi olla suuriakin vaikutuksia kehitykseesi ja siihen, että saat lisää lihasmassaa ja kasvat isommaksi.

Massanlisäystä.

xxl

Tässä ABB:n Extreme XXL, jossa yhdessä annoksessa on jopa 1040 kaloria. Treenin jälkeen tai välipalana ota tätä jauhetta ja lisäät kaloreita ravintoosi huomattavia määriä! Syömällä saman määrän puhdasta ruokaa, joudut kantamaan ämpäritolkulla riisiä ja kanaa mukanasi, eikä se aina ole mahdollista. Shakeri XXL:ää taasen kulkee helposti mukana repussa tai treenikassissa.

Pidä testotasot ylhäällä.

Tboost

Anabolic T-Boost Star Nutritionilta on voimakas testoboosteri, itselläni on ollut tämä jo kokeilussa pitkään ja olen huomannut erinäisistä syistä (ei lasten kuullen), että testotasot kyllä pompsahtaa kattoon ja on huomattavasti viriilimpi olo. Ota 2kpl aamulla, 2kpl ennen treeniä ja 2kpl illalla. Antaa lisää voimaa ja optimoi lihaskasvua muiden ravinteiden kanssa.

Treenaa apinanraivolla!

crack

Tämä tuote on ollut poissa fitnesstukun valikoimista, mutta se saatiin alkuvuodesta takaisin. Yksi voimakkaimmista tehonlisääjistä markkinoilla. Ota [Crack]:ia ennen treeniä. Mikään ei ole niin tärkeää, kuin saada kaikki irti treeneistä. Kova ja intensiivinen treeni on ehdotonta, jos haluaa saada tuloksia ja lisää lihasmassaa.

Palaudu räjähtävän nopeasti.

halo1

cutler_halo

Muscletech:in Anabolic Halo nopeuttaa palautumista, mikä on ehdottoman tärkeää lihaskasvun kannalta. Hidas palautuminen hidastaa kehitystä ja katabolia syö itseasiassa lihastasi ja vaivalla saavuttamasi lihasmassat palavat pois.

Välipalat.

gainer probar

Patukat menevät eväiden mukana helposti. Star Nutritionin Gainer Pro-patukka on tuhti välipala missä ikinä liikutkin. 30 grammaa korkealuokkaista proteiinia on saatavillasi aina taskussa jos kokoukset tai tapaamiset venyvät, etkä ehdi syödä 3 tunnin välein.

starshake

Myös hyvänmakuiset juomat, kuten Star Shake, joissa on tarpeeksi kaloreita ja proteiineja pitämään anaboliaa yllä kulkevat hyvin matkassa mukana sekä täydentävät korkeakalorista massakautta.

Nämä kaikki tuotteet löydät Fitnesstukun sivuilta, jonne pääset klikkaamalla yllä olevaa banneria!

Normaali ravinto on se tärkein asia tässä kaikessa, mutta saavuttaaksesi kovia tuloksia ja kasvattaaksesi lisää lihasmassaa, saat näillä lisäravinteilla 100% varmasti tuloksia! Kova treenaaminen ja lepo yhdistettynä runsaaseen ravintoon on tie isoihin lihasmassoihin ja koviin voimatasoihin!  Tsemppiä ja kovia treenejä kaikille!

-Mika

VG7G3354

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.