This is Mika

07.08.2011 03:49 2min luku 0

Tehokasta treenausta

Huomenta!

Tässä taas aamukahveella kolmen aikaan yöllä. Eipä enää aurinko kurkistele horisontista vaan päivät lyhenee. On se vaan niin lyhyt tää meidän kesä täällä pohjolassa. Itse tykkään keväästä eniten kun ajatellaan vuodenaikoja. Se tunne kun talvi on voiton puolella ja luonto heräilee eloon. Tietysti kesä on mahtavaa aikaa, kun on kesälomat ja huoleton olo eikä kylmä kolota luissa. Jotenkin se kesän tulo taas saa minut superiloiseksi ja odottavalle mielelle. Siksi juuri kevät on parasta aikaa, koska se on kuin portti upeaan kesään, josta mielellään kulkee läpi.

Paino 84kg. Kovat treenit, korkeammat hiilarit ja kreatiinitankkaus näyttäisi potkivan. Otan 10g monohydraattia aamulla, palkkariin tulee pari skuuppia Anabolic Haloa (on törkeän tehokasta) ja otan myös ennen treeniä 3 kapselia Rapid Creatinea 3 kapselia treenin jälkeen. Välipäivinä aamulla ja iltapäivällä 3kpl.

Eilen tein rinnan ja olkapäät extrana. Penkki taas parin viikon tauon jälkeen antoi enemmän kuin osasin olettaa. 160kg nousi tosi kivasti 4 kertaa(5 fail) ylös eikä alaselkä vihotellut. Olen opetellut käyttämään nostovyötä myös penkissä ja se hieman tukee asentoa ja estää liiallista kaarta muodostumasta. Vipuvarsivinopenaa tein ja loppuun negatiivisia toistoja. Kyllä poltteli aivan sairaasti. Täytyy näyttää noissa opetusvideoissa miten noi negaiiviset tehdään, niillä nimittäin saa rintaan lihaa pakattua lisää! Olkapäät olivat jo sen verran tukossa, että riitti kun tein viparit pudotussarjoina ja setin olankohautuksia.

Nyt on duunia ja menoa ens viikolle ihan luokattoman paljon, saattaa seuraava Gymlog siirtyä ens viikon jälkeiselle viikolle. Ei vaan tunnit riitä vuorokaudessa, kun juoksee pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Selkä on aiheena ja siihen katsotaan hyviä liikkeitä joilla voi kukin rakentaa oman selkäreeninsä kattavasti. Isoja liikkeitä ja viimeisteleviä apuliikkeitä tullaan käymään läpi. Tekniikkaneuvoja ja tärkeitä asioita, joita pitää huomioida selkää tehdessä tullaan hvavinnoillisesti esittämään. Ja tietysti huumoria ja letkeää läppää ei unohdeta. Siitä tulee hyvä setti, kunhan nyt siis ehditään Miken kanssa tekemään. Yritän kovasti etsiä saumaa ensiviikolle, josko ehtisi, mutta pahalta näyttää. Ei kuitenkaan menetetä toivoa. Viimeistään 15.8 pitäisi sitten ehtiä tehdä setti, kahtellaan! 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.