This is Mika

19.12.2012 11:42 2min luku 54

Reeniä ja ruokaa

Terve!

Eilen rääkättiin olkapäitä. 4 liikettä oli käytössä ja mukana tietysti gymlogista tuttuja liikkeitä kuten 100 viparit ja 130 pystysoutu.

Takaolat tehtiin ensin koneessa 5 sarjaa 20 toistoa. painot 20-25kg. Pystypunnerrus seisten eli ameriikaksi military press. Siinä muutama lämppäri ja sit työsarjoja päälle pari.

Sarjat pystypunnerruksessa:

  • 20x20kg
  • 20x50kg
  • 20x50kg
  • 8x80kg
  • 9x80kg

Sitten siirryimmekin jo vipareihin. mulla oli 10 kässärit jasata toistoa. Tämän jälkeen pystysoutu 25kg tangolla 131 toistoa.

Olkapäät olivat oikein kivasti pumpissa ja tuntui hyvältä. Siitä sitten vaan palkkari huiviin ja käväistiin me vielä legendaarisessa Grilli Torossa syömässä parin sadan gemmin pihvit ranskiksilla.

2 thumbs up Torolle!

Banneriskaba käy kivasti tuossa taka-alalla. Jengi on innostunut kivasti hommasta ja osallistujia tippuilee kivasti koko ajan. Aikaahan vielä on vuoden loppuun asti ja vaikka joulut ja pyhät tuossa sotkeekin normi arkea niin se ei suinkaan estä teitä tilaamasta lisäravinteita bannerin kautta, sillä kunhan tilaus on tehty tämän vuoden puolella, automaattisesti on mukana kisassa (toki siis vaatii ilmoittautumisen kisaan sähköpostilla, lue säännöt).

 Vastataas tässä muutamiin kyysäreihin mitä tullut kommenteissa:

  • Kysytään, että paukuttelenko uutena vuotena raketteja? En paukuttele vaan tosiaan riittää, että paukuttelen haboja. 😉 Rakettien paukuttelu on mun mielestäni ehkä maailman turhinta ja rahaa vievää tuohua, siinä todellakin palaa rahaa taivaalle, kuin tuhka tuuleen!
  • Olenko syönyt Scanburgerin ylipäällikkö hampparia? En ole, olen testannut kyllä sen monsterin joka oli ihan ok.
  • Palautusjauhetta kysellään? Recovery Pro on hyvä, jos ei itse halua miksailla omia jauhoja proteiineista ja hiilareista erikseen.
  • Kysellään sitä, kun paistaa vaikka kanaa niin pitäisikö siitä saatava energiamäärä laskea raakapainon vai paiston jälkeisen painon perusteella? Tämä on ihan perusjuttu joka näköjään aika monella on hakusessa. Aina kaikki ravintoaineet punnitaan raakapainona ja lasketaan raakapainosta arvot. Samoin myös riisit ja pastat yms kuivamuona. Kuivapainosta aina lasketaan ja punnitaan ravintoarvot. Vaikkapa jos ravinto-ohjelmassasi lukee 100 grammaa riisiä, se tarkoittaa kuivapainoa. Ajattele asiaa näin: jos keität 100g riisiä esim 4 dl vettä, se imee itseensä huomattavan määrään nestettä. 100g riisiä kypsänä painaakin tällöin varmasti yli 300g. Siitä jos syöt sen 100 grammaa kypsää riisiä, oletkin syönyt vain kolmasosan siitä mitä riisi painoi kuivana.

Poikkeuksellisesti jo tänään kuvataan gymlog osa 35. Saattaa olla jo illalla ulkona, mutta huomenissa viimeistään. Laitetaan siis huomiseen blogipäivitykseen jakso ja hieman sepustusta mitä tehtiin! Olkaahan mukana kuin…. 🙂

Kommentit (54)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.