This is Mika

15.09.2017 10:25 3min luku 0

Team MnM ja ensi tiistain kujeet ja muuta infoa!

Moikka!

Miken kanssa päätimme, että käydään ensi tiistaina tsekkailemassa PT Vatasen tiluksia Porvoossa. Matkalla lähetämme suoraa live fiidiä Twitch -kanavallani, jossa voit kysyä tiukkoja kysymyksiä suorassa lähetyksessä Mikeltä ja minulta. Mene kanavalleni ja tilaa kanava sekä laita ilmoitukset päälle, niin saat ilmoituksen heti kun IRL live Q&A starttaa! Klo 8:00 nähdään Miken kanssa , joten pian kasin jälkeen homma on käynnissä

TÄSTÄ LINKISTÄ KANAVALLE: https://www.twitch.tv/nyyssis

PTGymillä kuvataan sitten koko aamupäivän jumpat, johon myös itse salin omistaja Jooel osallistuu. Olkapäitä olisi tarkoitus hakata turvoksiin Miken ohjauksella. Päivästä tulee takuulla hauska ja te luonnollisesti pääsette sitten katsomaan mitä siellä tapahtui täyspitkän videokoosteen voimin.

Omat tekemiset

Elopaino pyörii 85-88 kilon välillä. Aamulla tietysti kevyempänä ja illalla painavimmillaan. Oma höpöhöpödieetti on hieman jäissä kiireiden vuoksi ja aerobisia en ole ehtinyt toteuttaa, kuten olin ajatellut. Mutta ei tässä mitään hätää ole, laitetaan homma taas ruotuun, kun ehditään. Yritän kuitenkin katsoa noita syömisiäni jonkin verran ja pelkästään se tekee hyvää kropalle.

Eilen aamulla tuli muutamat kuvat napattua kameralla.

Paino kuvien ottamishetkellä tasan 85kg.

NFE2017 ja Giant Killerin tarina ja treeniopas

Sain juuri äsken vahvistuksen, että syksyn Expoille Lahteen ollaan saatu erä minun kirjaani, jota voit sitten ostaa Fitnesstukun osastolta edukkaaseen messuhintaan. Olen myös siellä tottakai kirjoittamassa nimmareita kirjan ostajille. Launtaina olen osastolla mahdollisuuksien mukaan, käyn siis katsomassa kehonrakennuskisat ja muun ajan minut löytää osastolta. Tule ottamaan valokuvaa mun kanssa ja rupattelemaan mukavia.

Sunnuntaina olen sitten koko päivän Fitnesstukun osastolla signeeraamassa kirjoja (jos niitä vielä on) ja pitämässä hauskaa ihmisten kanssa. Aivan mahtava homma! Muistakaa tulla ihmeessä hakemaan itsellesi oma kirja omistuskirjoituksella! Tätä ei tapahdu kovin usein.

Ostrobotnialla 17. maaliskuuta 2017 kirjan julkaisutilausuudessa

Muista vielä, että tämän viikon loppuun asti on mahdollisuus hyödyntää 10-vuotis juhlatarjouksia! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan diileihin käsiksi. Ilmainen toimitus myös! Siellä on M-Nutrition (entinen Manninen Nutraceuticals) -25% kaikista tuotteista sekä Chained Nutrition jopa -50% ale!

M-Nutritionin tuotteisiin täältä:

Chainedin tuotteisiin täältä:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.