This is Mika

18.05.2022 20:58 2min luku 0

TEAM MnM BODYPODCAST ON TÄÄLLÄ!

Moikka!

Viime viikolla julkaistiin uutinen, että Team MnM tekee paluun. Tehtiin ojentajatreenit Myyrin Kuntokeskuksessa ja jubailtiin videolla aiheesta.  Nyt on julkaistu ensimmäinen BodyPodcast -video, jossa me Miken kanssa käydään läpi bodymaailman uutisia, kuten Lasten Fitness -sarjasta noussutta kohua ja Calum Von Mogerin sekoilua. Käydään läpi paljon muitakin aiheita, kuten lupaavan kokoista Derek Lundsfordin offikuntoa ja Big Ramyn sometoimintaa (eli käytännössä Ramyn näkymättömyyttä somessa).

***

***

Seurataan siis aina tietyn ajan verran sosiaalista mediaa ja kerätään mielenkiintoisia aiheita BodyPodcastiin, joita sitten puretaan itse jaksossa kommenttien kera.

Tiimi jatkaa kontentin tuottamista!

Uuden videon kommenttiosioon saa laittaa myös ideoita aiheista, joita haluatte meidän käyvän läpi. Tätä konseptia pyritään tekemään käytännössä niin usein, kun saadaan aiheita kasaan riittävästi. Myös Pakkikselle voi laittaa ideoita ja tsekata sieltä vanhoja Team MnM -videoita, kuten Gymlogeja jne.

Linkki pakkikselle: TEAM MnM -keskusteluketju

Tänne myös saa laittaa ideoita tuleviin BodyPodcasteihin, eli tuonne alas kommenttiosioon vaan ideoita, joita voidaan käydä läpi. Ja tottakai, jos jotain mielenkiintoisia uutisia tupsahtaa julkisuuteen, niin sama juttu niidenkin osalta.

Eli hyvät seuraajat, tässä tuo uusi Team MnM BodyPodcast!Treeniohjelmat lihaskasvuun!

Jos tuntuu, että omat tekemiset ei tuota tulosta, niin suosittelen kokeilemaan meikäläisen vähän erilaisempia treenimetodeja. Näillä metodeilla lihas suorastaan pakotetaan kasvuun! Klikkaa kuvaa alla ja pääset nettikauppaan. Laita sähköpostilla tilausta tulemaan: nyyssola.m@gmail.com

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.