This is Mika

04.08.2017 11:09 3min luku 7

Team M&M - Käsitreenit feat. Jarno Olmala

Moikka!

Pitkästä aikaa teimme Miken kanssa treenivideon. Tällä kertaa mukanamme oli CBB tähti Jarno Olmala, joka on luun kova treenaaja ja erittäin lahjakas CBB-kilpailija Suomessa. Alkuun hieman avataan Jarnon filosofiaa treenaamisesta ja ravinnosta, jonka jälkeen hyökätään käsitreenin kimppuun. Ojentajat sekä hauikset saavat videolla kyytiä. Loppuun melkein jo perinteeksi muodostunut poseeraus -battle. Jarno vilauttaa erittäin siistiä offikuntoa meille. Pitää vielä mainita, että Jarnolla on kaikin puolin todella mallikas ja hyvässä tasapainossa oleva fysiikka. Jarno pyrkii hyvin johdonmukaisesti parantaa kokonaisuuttaan aina parempaan suuntaan. Selkä ja kädet ovat erityishuomiossa ja näitä osa-alueita priorisoidaan treeneissä.

Jarnon kisasuunnitelmat ovat suurella todennäköisyydellä ensi vuodessa ja ehkä syksyn SM-kisoissa. KV-kisoista mies ei vielä kerro, onko näitä suunnitteilla toteuttaa. Kuulemma aika näyttää ja ovet ovat avoinna joka suuntaan tällä hetkellä.

Poseeraus käynnissä pojilla treenin päätteeksi.

Tässä tuo video kokonaisuudessaan:

Keskustelu videosta TÄÄLLÄ!

Jumpat kyllä meni todella haipakkaa ja sarjoja sekä toistoja tuli hurjan paljon. Jarnon treenityyli on hyvin samankaltainen kuin itselläni ja sen kyllä huomasi, sillä Jarno ei hyytynyt missään kohtaa treeniä. Läpi jumpan mentiin hyvin hyvin lyhyillä tauoilla, mikä ei sinänsä siis näy editoidussa videossa.

Liikkeet ja sarjat:

Lämppäri ojentajakone

  • 4 sarjaa 40 toistoa

Vastaotepenkki/vastaotepushdown

  • 50kg 15+30
  • 80kg 15+30
  • 100kg 15+30
  • 100kg 15+30

Ranskis mutkatangolla

  • 40kg 4 sarjaa 15+20

Hauiskääntö mutkatangolla

  • 30kg 10+10+10
  • 35kg 10+10+10
  • 40kg 10+10+10

Hauiskone

  • 3 pudotussarjaa 20kg/15kg10kg failureen kaikki

Kiitos Mayor’s Gym, Mike ja pakkotoisto sekä Jarno Olmala mukana olemisesta!

***

Muistithan, että 15.8 saakka on ilmaiset toimitukset Fitnesstukulla. Kannattaa siis pienempikin tilaus tehdä, jos siltä tuntuu. Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset tutustumaan hyviin tarjouksiin. Esim Supermassan valmiit intrajuomat ja boosterit ovat -25% alessa.

Ja vielä on erittäin kovassa tarjouksessa Whey-80 proteiini. Hinta-laatusuhde on tässä kohdillaan. Herkulliset jälkkärimaut vain 8,45/kilo!! Klikkaa kuvaa alla ja olet tarjouksessa kiinni!

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.