This is Mika

20.01.2017 22:03 2min luku 16

Fitnessmyytinmurtajat osa IV on ulkona!

Heippa-rallaa ystävät rakkaat!

Oikein iloista perjantaita kaikille teille bodyihmisille ja muille ei-niin-bodyihmisille. Toivottavasti tuleva viikonloppu on oikein rattoisa ja mukava jokaiselle teistä. Itselläni viikonloppu tuo rentoutusta ja hyvää mieltä. Olen oivallisesti lauantain ja sunnuntain vapailla ja aion ottaa tuon hetken rennosti, vain chillaillen ja fiilistellen. Syön hyvää ruokaa, nautin vaimoni ihastuttavasta seurasta ja latailen akkuja. Sunnuntaina sitten käymme jumppailemassa ja vietämme tuolloinkin laatuaikaa yhdessä.

Kyllä elämästä pitää nauttia, vaikka vain ihan arjen pienistä hetkistä. Jokainen pienikin asia voi olla sellainen, josta voi ilahtua. Hymyile ja sinulle hymyillään takaisin. Positiivinen elämän asenne vie aina pitkälle. On täysin kiinni itsestä miten asioihin suhtautuu ja miten ne ottaa. Jos joku jostain syystä on ilkeä tai käyttäytyy loukkaavasti, pitää sellainen vain ohittaa ja jättää omaan arvoonsa. Olen koko elämäni pitänyt kiinni yhdestä periaatteesta: Voit itse valita missä seurassa haluat olla.

Murtajat vauhdissa! 😀

Kyllä, mieluummin olen yksin kuin huonossa seurassa. Luojan kiitos, olen voinut seurani aina valita itse. Huono seura tuo vain pahaa oloa ja sellaiseen ei kannata tyytyä. Itselläni on muutama erittäin hyvä ystävä ja näitä ihmisiä arvostan suuresti. Arvostushan aina ansaitaan ja omalla käytöksellä on iso osa sellaiseen. Itselläni on huumori ja positiivisuus hurjan tärkeitä ominaisuuksia, joita myös lähipiirissä olevilla tuntuu olevan. Lasi on aina puoliksi täynnä, ei puoliksi tyhjä. Jep! 🙂

Ja hei, positiivisuudella jatketaan. Fitnessmyytinmurtajat ovat tällä kertaa kysymysten ja vastausten äärellä. Murretaan myös ulkona syömiseen liittyvä myytti. Satu Kalmin kanssa vastaillaan teidän lähettämiin kysymyksiin parhaamme mukaan ja välillä rönsyilläänkin ties missä keskustelun edetessä. Mun mielestäni on juuri kivaa, kun ei lähdetä käsikirjoittamaan mitään tällaiseen sarjaan, vaan annetaan keskustelun viedä minne ikinä viekään.

Tunti tiukkaa menoa jälleen. Olkaa hyvät, Fitnessmyytinmurtajat osa IV

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.