This is Mika

26.01.2016 13:15 3min luku 16

Takaisin reenin ääreen - videoklipenderiäkin mukana

Moro!

Eilen basic olkapääjumppa. Viparikoneella lämpöä. Toistoja en edes laskenut, mutta tuli niitä paljon, toista sataa. Istuen pystäriä, kapealla otteella, koska leveällä ei pysty olkapään kipuilun vuoksi. Siihen superina sitten vipareita. Toistot oli siinä 15 hujakoilla pystärin osalta ja viparit 30 toiston luokkaa.

Vaimo kuvasikin yhden noista seteistä videolle. Nyt kun ei pitkiin aikoihin ole mitään tuoretta kuvaa tullut salilta ja jumpista niin pistetään tämä ulos tänne näkyville:

Olkapäille siis superia, joka toimii kyllä tosi hyvin. Jotenkin kun ensin punnertaa alta pois ne mehut niin siltikin sieltä kyllä löytyy vielä paukkuja vipareille ja olkapäähän on kuuluisa siitä, että se sietää pitkää rasitusta.

BOOM DYYDS!

12565548_10206860951056752_1192294872887302339_n

Siirryttiin toiseen huoneeseen vapaiden käsipainojen pariin. Siellä jatkui melko samana jumpat. Arnoldia tein 15 toiston seteillä aloittaen 16 kilosta ja nousten varovaisesti sinne 24-26 kilon hujakoille. Pitää olla tuossa liikkeessä jonnin verran varovainen, ettei käy mitään odottamatonta. Olka meinaa aavistuksen koko ajan kammeta veke sieltä missä sen pitäisi olla tiukasti kiinni. 😀

Loppuun paukuttelin lasten painoilla eli 5 kilon ja 6 kilon kässäreillä sivu- ja etuvipareita. Mutta kylläpä oli olkapäät pumpissa. Jumiin ne veti ja välillä oli vaikeaa vaan roikottaa käsiä, kun sekin aiheutti kihelmöintiä. Paras asento on, kun kädet saa ylös lepäämään jotain vasten, esim penkin selkänoja.

Fallout 4

12605493_10206855793487816_7355201920419467375_o

Perjantaina tuli hommattua Fallout 4 -peli ja eilen pääsin siihen käsiksi. Kyllä vaikuttaa ihan jännältä peliltä näin muutaman tunnin pelanneena. Ehkä yksi miinus on hahmon tönkkö liikkuminen. Jää juoksemaan paikalleen ja jumittamaan pienistäkin esteistä. Hyppää kyllä ilmaan, mutta en ole toistaseksi edes löytänyt mahdollisuutta että ukkeli voisi kiivetä johonkin tai tarttua jostain kiinni hypätessään. Jos sellainen pelissä on niin onpa hyvin jemmattu toiminto. Hahmon luominen oli kivaa ja hauska seurata miten se kasvaa ja kehittyy ajan kuluessa.

Meleetaistelu on ihan hanurista, ainakin PS4 ohjaimella. Ötökät hyökkäilee joka suunnasta eikä niitä näe, oli sitten kuva silmistä tai ukon takaa. Siinä pyörii piakoillaan ku hyrrä ja yrittää batonilla huitoa niitä ökkömökkösiä liiskaksi. Turhauttavaa kun ei näe eikä hahmoa voi kohdistaa hyökkääjään automaattisesti kuten esim Witcherissä. Witcheriin jos vertaa meleetaistelua, niin ollaan kyllä aivan surkealla tasolla.

Maailma on upea ja muu ampuminen ja taistelu on aika jännää, on tämä hidastustoiminto ja Action Pointsit jne. Tekee pelistä haastavan. Mulle tosin pelkkä vapaalta kädeltä ampuminen on haastavaa kun en osaa tateilla juurikaan tähdätä.

Juonet ovat aika yksinkertaisia mutta siltikin ihan mukaansa tempaavia. Menin yhdessä seikkailussa mukaan jonkun brotherhoodäijän, jolla oli iso panssariasu, tehtaaseen ja siellä juostiin sitten peräkanaa käytävillä. Se oli jännää, kunnes loppuvaiheessa piti mennä hissiin ja se ukkeli ei millään meinannut päästä sinne. Se jäi vain tapittaa ovensuuhun. Laitoin hissin ovet kiinni niin se ukkeli jäi sinne ovien väliin ja katosi. Meni varmaan vartti kunnes se ukkeli yhtäkkiä olikin jo yläkerrassa taistelemassa. Sai nauraa, mutta näitä bugeja varmasti tulee vielä lisää.

Ei ihan Witcherin luokkaa mutta ihan ok peli. 4/5

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.