This is Mika

31.10.2009 00:53 1min luku 3

Flunssaa ja epäonnea

Epäonni jatkuu.

Eilen eli torstaina onnistuin soratiellä nyrjäyttämään nilkkani tosi pahasti. Nivelsiteet meni nilkan molemmilta puolilta ja kipu oli aivan helvetillinen. Nilkutin apteekin kautta salille, sillä tarkoituksena olisi ollut tehdä vielä jalkatreenit Rezan kanssa. Teippasin nilkan kiinni, mutta en pystynyt todellakaan treenaamaan. Ei siinä muuta auttanut kuin vain tyytyä ohjaamaan toista, kun itse ei pystynyt juuri mitään tekemään. Kävely kaupungilla vielä pahensi nilkkaa enkä illalla kotona enää pysytynyt edes astumaan sillä.

Olen hieronut Tensolvettia nilkkaan useita kertoja päivässä ja turvotus onkin lähtenyt laskuun ja nilkka on jo aavistuksen parempi. Harmi, kun tuota Tensolvettia ei saa enää apteekista reseptivapaasti. On meinaan erittäin tehokas tulehdusnesteiden ja turvotuksen poistaja.

tensolvet_G

Maksoi pari vuotta sitten noin 16 euroo 300g purkki, joka siis kestää tosi kauan. Hieman eritasoista ainetta kuin vaikka mobilat. Tensolvet on oikeasti tarkoitettu kilpahevosille vamman jälkeiseen hoitoon (teurasvaroaika 3 vrk).  🙂 Vahvaa ainetta, mutta pääasia, että toimii.

Iski muuten vielä aivan helvetillinen flunssa, joka tuntuu keuhkoissa asti. Omistan vielä rasitusastman ja flunssasena se vain pahenee. Joutuu koko ajan ottamaan astmalääkkeitä, kun ei pysty kunnolla hengittämään.

Täytyy tässä nyt vain hoitaa itseään ja levätä. Toivottavasti jalka ja flunssa paranee maanantaihin mennessä.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.