This is Mika

25.06.2019 15:25 3min luku 4

Tää ei oo BOOM, eikä tää oo SHABOOM, tää on jo SHAKA-LAKA-BOOM!!

Morjens vaan kaikille!

Nyt on nimittäin kesäylläri kaikille, saat sellaiset tarjouskoodit itsellesi, että oikein naurattaa. Ostat joko 80€ tai 120€ tuotteita tai lisäravinteita ja saat tiukat 20€ tai 30€ täysalennukset loppusummasta! Voit siis shoppailla jo alennettuja tuotteita ihan huoletta ja siltikin tuo alekoodi potkii kun kirjoitat sen kassalle mennessäsi alekoodilaatikkoon! KAIKKI HUUTAA SHAKA-LAKA-BOOM! 😀

***

***

Simppelisti:

  • Klikkaa alla olevaa kuvaa
  • Shoppaile rauhassa
  • Kassalla kirjoita joko FT20 tai FT30, riippuen ostostesi määrästä ja son siinä!
  • SHAKA-LAKA-BOOM!!


Kuredulta infoo!

Meikä sai perjantaina jonkun pöpön ja seuraava yö istuttiin vessan pöntöllä. Perhanan sitkeä vatsatauti on kyllä ollut päällä, nimittäin vieläkin olen sen kourissa eikä loppua näy. Suolisto ei imeytä yhtään mitään ja lyö kaiken läpi nesteen muodossa, Jippii! Alkoholia en ole uskaltanut juoda juuri lainkaan sitten perjantain ja koittanut valita mahdollisimman neutraaleja ruokia. Mikään ei tunnu auttavan.

Imodiumia olen popsinut kuin pastilleja ja eilen hain vatsakramppeihin jotain lääkettä sekä sain muutaman pussin elektrolyyttejä, joilla saataisiin suolisto rauhoittumaan. Näitä olenkin nyt juonut runsaasti. Ei vain tahdo mennä ohi. Täältä ei ilmeisesti saa tai ei haluta antaa sellaisia troppeja, joilla tuo paskatauti saataisiin katkeamaan hetimiten, mitä olen kuullut annettavan jossain Thaimaassa tai Egyptissä?

Pöntöllä huudan: SHAKALAKABOOOOOM!!

Kuumeilin lauantaina ja sunnuntaina, koska palelin niin hemmetikseen täällä helteessä ja buranan voimalla painoin menemään. Kyllähän tää vähän hidastaa menoa, mutta en ole antanut tän haitata. Vatsakrampit ovat olleet vähän inhottavia, jos nyt jotain negatiivista etsii ja se että olin pari päivää ihan koomassa ja nukuin melkein molemmat päivätkin putkeen. Jälkimmäisenä päivänä tosin nukahdin aurinkotuoliin kun muut lähti snorklailemaan ja vaimo sitten löysi mut parin, kolmen tunnin päästä siitä samasta paikasta. 😀 LOL!! Sainpa ainakin kivan rusketuksen! Hahahahaa!

Reissua on vielä tovi jäljellä vaikka Jani ja Piia nyt jo ehtikin palata Suomeen. Me koitetaan vielä repiä irti iloa auringosta ja lillua tuossa raanaveden kirkkaassa vedessä. Eiköhän se onnistu? Tavallaan jo kaipaa takaisin kotiin omiin rytmeihin ja tapoihin. Oma suihku ja sänky. Omat dieettisafkat ja se oma rytmi. Kaipaan jo mun omia valmennettaviakin ihan kauheesti. Osan kohdalla olen täältä reissun päältäkin pitänyt tiukkaa valmennusta yllä ja tietty fyysisten valmennettavien kohdalla homma jatkuu heti kun päästään Suomeen takaisin.

Onneksi on internet olemassa, vaikka täällä saarella se on sairaan kallis ja super hidas. 50€ /5 päivää on melkoisen hinnakasta, mutta ei voi mitään. Se on pakko maksaa, koska haluan kuitenkin olla tavoitettavissa mun nykyisille ja tuleville asiakkailleni aina, olin sitten missä tahansa. Multa se ei ole pois, jos tunnin, pari päivästä teen töitä täällä reissun päällä. Se on kuitenkin se palvelu mistä ihmiset maksavat, eikä mun mielestä lomakaan tavallaan ole mikään syy olla tavoittamattomissa. Luonnollisesti vastausaika saattaa olla pidempi kuin normi arjessa, mutta pyrin aina vastaamaan kaikkii tiedusteluihin, valmisohjelmatilauksiin ja valmennettavien huoliin. Ohjelmat pyrin lähettämään niin pian kuin pystyn ja ylipäätään koitan hoitaa työasiat kuten normaalisti. Täytyy toivoa, että ihmiset ymmärtävät viiveet, kun olen hieman haasteellisemmassa paikassa kuin normaalisti. 🙂

Terkkuja vaan täältä kaikille! Vaimo antoi pusun ja mä olin että SHAKALAKABOOM! 😉

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.