This is Mika

14.03.2007 13:40 4min luku 0

Hola vaan taas!

Keskiviikko ja pidän salilta ansaittua välipäivää. Istun koneella ja kuuntelen musiikkia. Faith no Moren b-sides and rarities soi mukavasti ja voisi melkein luulla, että tässä ei oltaisi dieetillä jos ei olisi sellaista pientä nälän tunnetta tuolla masun perukoilla. Kävin aamulla vaa’alla (salaa) vaikken olisi saanutkaan käydä. 77,1kg näytti digitaalinen näyttö. Ihan hyvä? 🙂

Pakkikselle oli päivitetty galleriasivustoja ja löysinkin sieltä muutaman uuden/vanhan kuvan joita en ollutkaan nähnyt ennen. Tässä muutama:

mikanyyssola69.jpg IMG_9427-1.jpgTuo ensimmäinen kuva on viime keväältä, helmikuun alussa hautuumaalla otetusta kuvasessoista. Jälkimmäinen on Boosmanin GP-kisoista.

Tässä vielä yksi kuva viime viikolta studiosetistä, josta suurin osa meni tuonne Road to GP viikkokatsastukseen. Mun mielestä ihan magee kuva ja erikoinen asento…

mikanyyssola143.jpg
Takamaan Tomi tuossa viime sunnuntaina kuvasi meikäläistä treenin päätteeksi pukkarissa. Heitin pakolliset ihan extemporé. Ei saa arvostella ankarasti, olin väsynyt ja asennot eivät loksahda niin kuin pitäisi! Tässä VIDEO!

Välillä väsyttää enemmän ja välillä on ihan kevyt mukava olo. Treenien jälkeen varsinkin olo on kuin Zombiella!

Zombie.jpg <–Zombie!!

Aaah, kuinka sitä syökään dieetin jälkeen! Tai ainakin meinaan syödä. Pihviä ja lihaa!

Kunnon pippurinen medium pihvi on jotain niin jumalaista! Sitä on ihan pakko mennä syömään Coloradoon tai Chicosiin tai ihan minne vaan hyvään pihvipaikkaan!

<–Voiko näky olla enää kauniimpaa? Slurps!

Tai sitten intialainen/ nepalilainen ruoka on myös aivan hurjan hyvää! Varsinkin se Naan-leipä, joka tuodaan suoraan kuumana pöytään!! Naan-leipä jogurttikastikkeen, riisin ja lampaan kanssa höystettynä kermakastikkeella….oooh!

Rakastan ruokaa ylitse kaiken. Olen herkkusuu ja kermaperse, myönnän sen!

Mikään muu dieetillä ei ole niin vaikeaa kuin yrittää unohtaa herkullinen ja monipuolinen liharuoka. Tykkään nimittäin lampaasta, porosta, naudasta, siasta, hirvestä..yms. Varsinkin Oman isäukon laittama riistakäristys perunamuusilla, varsinkin kun se on poroa, on aivan käsittämättömän hyvää! Puolukkasurvosta sekaan ja iso lasi jäävettä!

Toki lihan kanssa maistuu myös olut. Hikoileva lager ison grillipihvin kanssa kuumalla kesäpäivällä on nautinto! Olut tukee lihan makua juuri oikealla tavalla ja se on pakko saada kokea joka kesä, edes kerran…

Entäs muut ruoat? Rakastan tietysti hampurilaisia, olenhan syntyperäinen, paljasjalkainen Helsinkiläinen! Carrols on aina ollut lempipaikkani ja clubi lempiburgerini!

Pizza? Sydämessäni on varattu yksi pieni paikka pizzoille! Pizza on jotain niin hyvää, ettei sanotuksi saa! Viime kesänä tuli syötyä muutama pizza poikineen ja huh kuinka hyvää ja maukasta se oli! ”Syntisen” hyvää jos joku nyt voisi rivien välistä jotain lukea…heh.

Pizzasta tekee jumalaisen tietysti juuri sopivan rapea ja ohut pohja (ellei pannupizza) ja tietysti täytteet.

Juusto, pepperoni, kebabliha, tomaatti, sipuli, kinkku, jauheliha, jalopenó, salami… Näillä täytteilllä tai ainakin osalla näistä tilaan pizzani. Espoossa on muutama hyvä pizzeria, Helsingissä myös, mutta yllättäen Turussa olen syönyt parhaimmat pizzat ja halvimmat myös! Terveisiä Turkuun, keep up the good pizza! 🙂

Se tästä ruoan hypetyksestä. Nyt on jo pakko mennä syömään…

Riisiä ja kanaa…

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.