This is Mika

23.03.2011 15:48 2min luku 4

T-Boostit x 3

Moi

Aamun hetki kullan kallis, joo, 6:45 tänään salilla ja työntäviä treenejä tehtiin vauhdilla. 60 minuutin rääkki sai kyllä hien pintaan.

 

T-boostit tuntuvat toimivan ihan kivasti. Voimaa ja pirteyttä on treeneissä. Painoa on itseasiassa tullut reilussa viikossa lisää jopa 1,5 kiloa, vaikka aerobisia on tullut tehtyä ahkerasti? Paino 81,0kg. Eli tästä voisi päätellä, että T-Boostit joko kerää nestettä tai lisää ruokahalua? Lihasmassaa toki saa tulla lisää jos on tullakseen. Täytyy nyt kuitenkin huomauttaa, että olen syönyt itseasiassa kolminkertaisia määriä T-Boosteja, mitä ohjeistuksessa sanotaan.

Joskus noin sata vuotta sitten olin Forumissa, jossa sijaitsi aikanaan yksi lisäravinneliike. Siellä ostellessani roheiineja ja kreatiineja törmäsin samalla Tony Halmeeseen. Tiedustelin silloin Tribuluksen käyttömääriä myyjältä, kun Halme nappasi purkin käteensä ja katteli niitä ohjeistuksia purkista. Totesi yhteen hengen vetoon, että ei näillä määrillä mitään lihaksia saada, ota ainakin kolminkertainen määrä, että toimii. Heh, jos Tony niin sanoi niin okei… No joo, Tony oli showmies ja tykkäsi aina liioitella. Mutta anyway, voihan tossa olla perääkin, että napsii hieman isompia määriä, kuin purkissa sanotaan, kun kyse on lisäravinteista. Voihan niitä ohjeistettuja vitamiinien päiväannoksiakin nostaa huoletta. Esim D-vitamiinin ohjeistusmäärähän per päivä on jotain max 25 mikrogrammaa ja moni kuitenkin sanoo syövänsä D-vitskuja sen 100 mikrogrammaa päivässä, eli 4 x määrän!!

Kuvaa pukkarista treenin jälkeen:

***

Ravinto- ja Treeniohjelmat helposti sähköpostiisi!

20-vuoden ammattitaidolla!

Ota yhteyttä:
mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com

***

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.