This is Mika

31.07.2012 11:03 1min luku 39

Gymlog 28 - Pecs on fire!

Terve!

Vuosi on tullut täyteen siitä kun aloitimme Gymlogien teon. Paljon ollaan saatu aikaseksi ja suosio näille videoille on ollut huikea. Gymlogit ovat ottaneet paikkansa monien salillakävijöiden keskuudessa ohjeistusroolina. Aina ei ole kaveria joka kertoisi paikkakohtaisesti miten kukin liike tehdään. Saleilla on jos jonkin moista personal treineriä jotka neuvovat sinne päin. Gymlogeista saa varmaa tietoa, jotka ovat olleet käytännön kokeilussa vuosia.

Siirryimme muuten tubesta pois Vimeoon, koska tube jostain syystä eväsi meidän mahdollisuuden lisätä yli 15 min pitkiä videoita. Syyttivät meitä kopiointioikeuksien rikkomisesta vaikkemme ole sellaista tehneet. Yhdessäkään videossa ei ole sellaista materiaalia, jotka olisi varastettu joltain toiselta. Jopa yhtä minun omaa sävellystä väitettiin jonkun afrikkalaisen naisen tekeleeksi. Olimme kiistauttaneet asiat, mutta hommat eivät näytä etenevän isossa tubessa mihinkään. Eli jatkossa kaikki Projektit tulevat Vimeoon! COOL!

Pecs on Fire-jaksossa tehdään eristäviä apuliikkeitä rinnalle. Mahtavia liikkeitä! Katsokaa tämä juhlajakso! It’s a MUST!!

Kommentit (39)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.