This is Mika

20.11.2017 15:52 2min luku 0

Syömisiä ja viimeistä päivää viedään Octanessa

Moikka!

Eilen oltiin porukalla makustelemassa eeppisessä buffet/á la carte -ravintola Cavernassa. Olen tästä blogipäivityksen aikanaan tehnyt, joka löytyy TÄÄLTÄ! Jälleen ruoka oli äärimmäisen tasokasta ja sitä sai syödä niin paljon kuin napa veti. Mukana oli pari henkilöä, jotka eivät olleet ennen Cavernassa käynyt ja kyllä kuulemma ruoka oli kaiken hypetyksen arvoista.

Picanhaa tarjoillaan pöytään. Picanha on härän alaselkää ja maku on aivan omaa luokkaansa!

Ravintola Cavernan kaksi ehkä kovinta juttua, jotka ehdottomasti on koettava ovat siis nuo pöytään tarjoiltavat lihavartaat sekä teppaniyaki tyyliin valmistettava grilliruoka. Kuvassa alla olen kasannut itselleni ruokaa, joka pian menee grilliin valmistettavaksi. Lampaan karetta, nuudeleita, punasipulia, paprikaa, porkkanaa ja munakoisoa.

Alla kuvassa valmis teppaniyakityyliin valmistettu ruoka. Voin kertoa, että oli jumalaisen herkullista. Mausteet mitä tuohonkin annokseen ollaan laitettu oli todella hyvää.

38€ buffet on koko rahan arvoista. Pelkästään lihat, joita tuodaan pöytään on sen verran upeaa ja sitä saa syödä niin paljon kuin haluaa, että lihat jo itsessään maksaa tuon buffetin hinnan takaisin helposti. Ruokien monipuolisuus ravintolassa on loistava. Jos porukassa on kasvisyöjiä, on heillekin aivan mainio kattaus ja valikoima tarjolla, joten kylmäksi ei jää kyllä kukaan.

Ravintolan oma viini, joka tulee suoraan Italiasta, on fantastisen pehmeää ja tukee lihojen runsaita makuja täydellisesti. Hintaa pullolla on vain 36€, joten tuohon kannattaa ehdottomasti sijoittaa.

Pieni videoklipsu paikan päältä:


Osta octane, osta octane! 😀

Hei, muistahan hyödyntää tämä supertarjous! Octanen saat nimittäin mun eksklusiivisella koodillani aivan törkeän halpaan hintaan. Osallistu samalla kilpailuun ja voit olla Hupparin ja kirjan onnellinen omistaja! Tämä tarjous on enää tämän päivän voimassa, klo 23:59 asti!!

Klikkaa kuvaa alla ja lue ohjeet edellisestä postauksesta. Toimi ohjeiden mukaan!!!!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.