This is Mika

20.02.2014 11:18 4min luku 17

Vanhoja kuvia ja muistoja

Helou!
Tänään kuvataan pitkästä aikaa uusi jakso Gymlogia. Toivotaan, että Mike saa jakson ulos mahdollisimman nopeasti. Mekaanisilla pudotussarjoilla jatketaan uuden lihasryhmän parissa. Jaksossa siis paljon infoa ja mielenkiintoisia tekniikoita joita voit lisäillä sitten omaan ohjelmaasi!
Mike tosiaan on alkanut tuunailla vanhoja kuvia uudestaan. Pistetään tähän kollaasi Miken remake-sarja vanhoista kuvista Miken omien muisteloiden kanssa:
Male model of the year…
oldie1
Tästä se kaikki lähti, taitaa olla eka bodykuva minkä oon ikinä ottanut. Ja tähän päivään saakka Mika on ollut mun top model.
oldie2
Ei kestänyt kauaakaan kun oltiin jo lokaatiossa kuvaamassa ja meillä oli jumalauta valokin jo mukana. Joku kuppanen Canonin pikkusalama ja aivan päin helvettiä laitettu.
oldie3
Me sit tossa alussa nappailtiin myös posekuvia, taas oli Canonin pikkusalamaa ja nyt perkele läpiampuva varjokin messissä. Valot sikin sokin miten sattuu, mutta kuten huomattu, tekemällä oppii, ei kirjoista.
oldie4
Koska oon kova poika oppimaan ja intoa oli niin maan perkeleesti, niin Laaksosen Tipen opastuksella valotkin alkoi olemaan kohdillaan heti alkuunsa.
oldie5
Sit kisan jälkeen mentiin taas lokaatioon yhden valon kanssa posettelemaan, alkoi haldaamaan jo luonnonvalotkin valaistuksen osana kuten takavalosta huomataan.
oldie6
Napattiin lokaatiossa sitten yksi meidän kummankin suosikki vuosien varrelta. Vähän liikaa fillivaloa ja loput luonnonvaloa.
oldie7
Sit viriteltiin ihan oikea studiomiljöö ja sattuipa sinne sitten yksi semisti homoeroottinen ruutukin, ei sillä, että homoeroottisuudessa mitään pahaa olisi.
oldie8
Salillekin kerettiin kuvaamaan taas ja ihan jo parin valon kera. Sitähän alkoi tykkäämään tästä hommasta tossa vaiheessa.
oldie9
Studiolle mentiin pölisemään vaihteeksi kun Mikalla oli kisat edessä ja meillä oli mukana hei jumankauta miekka!!
oldie010
Meillä oli ja on edelleen joku fiksaatio hautuumaahan ja mentiin sinne uudestaan pönötteleen ja vois mennä nyt nykykalustolla uudestaan kun tossa on bokeh jotain ihan kamalaa, millä lie rupulasilla kuvattu.
oldie011
Päästiin sit tekeen lehteenkin jotain kuvaa kun Fightsporttiin veivattiin jotain lehden omia mainoksia.
oldie012
Jossain vaiheessa aloitettiin päättömiä sarjoja kuten Wrong sport.
oldie013
Mikasta duunattiin lehtijuttua joskus vuonna 2008, niin päätettiin tehdä siihen täysin randomit kuvat, jotka ei todellakaan ole mitään bodausta.
oldie014
Kuvat ja teksti: Mike Sirén

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.