This is Mika

20.05.2014 09:38 3min luku 29

Stereotypioita ja taidetta!

Hola!
Tänään kahtomaan godzillaa aamupäivänäytökseen. Mua on kiusattu sen verran, että olen palkannut itselleni henkivartijan. Mut näkee siis vastedes kaupungilla sellaisen +130 kiloisen entisen MMA taistelijan seurassa, joka jo pelkällä olemuksellaan pelottaa pahimmat ahdistelijat pois. 😉 Vitsi vitsi… Ollaan siis Myyrin jätin, aka Kardaanin kanssa menossa kattomaan sen serkkua, eli Gojiraa tennariin… Vitsi vitsi… 😀 Ei se godzilla ole sen serkku… lähinnä kaukainen sukulainen… 😉 No niin, nyt vois jo rauhoittua. Nää jutut lähtee jo ekassa kappaleessa käsistä. 😉 😉
Aloitetan siis alusta.
Tänään aamupäivänäytökseen tennariin. Siellä olis menossa Godzilla. Pakko nähdä tää uus versio, kun se edeellinen oli mitä oli. Ehkä siinä on parempaa fiilistä kuin Broderickin torpeedoimassa vanhassa versiossa?
Eilen oli haastis YLE:n summeri-ohjelmaan. SIinä vähän muisteltiin menneitä ja miten sitä on tähän tultu. Kesäkuussa pitäis tulla jakso ulos, joten ollaan kuulolla. 😀 Varsinkin nuoret lukijat, suosittelen katsomaan! Keep chasing your dreams!
Meikällä on muuten musiikki ollut tosi lähellä sydäntä ja on aikajaksoja ollut, kun olen aktivoitunut jopa vähän niitä tekemäänkin. Tuossa muutama vuosi takaperin tein nipun biisejä, joista jotkut onnistu ja toiset ei. Julkaisin niitä tuolla tubekanavallani. Mielestäni kaunein ja onnistunein biisi koko sen hetken tuotannosta on tässä (volat täysille):

Mitä tykkäsit? Jos tykkkäsit, anna peukku ylöspäin ja jaa vaikka kaverillesi.
Monelle tulee yllätyksenä, kun kerron piirtäväni, maalaavani, säveltäväni jne. vaikka olenkin bodari. Stereotypiat ovat melko sitkeässä kehonrakennuksen ympärillä. ”*ittu nehän vaan bodaa ja vetää mömmöi” on se yleisin kommentti mitä tuolta netin uumenista saa lukea. ”Eihän ne ole ihmisiä” ”tyhjäpäistä ja narsistista sakkia” . ”Ei niillä ole elämässä mitään muuta ku treenaaminen?”.
Voi tietysti näin ollakin, mutta omalla kohdallani ja monen muun tuntemani ihmisen kohdalla, jotka ”bodaa”, on elämässä paljon muutakin sisältöä kuin se punttien nostelu. Treenaaminen on osa elämää, kuten olen hyvin usein sanonut, mutta se ei välttämättä eliminoi normi treenikaudella mitään muuta sisältöä pois. Saliharrastuksen ohessa voi harrastaa paljon muutakin mukavaa ja silti käynä hyvinkin aktiivisesti punttailemassa. Ei se loppujen lopuksi vie päivästä kuin sen reilun tunnin.
Jos tehtäisiin läpileikkaus kilpailevista kehonrakentajista ja heidän ammateistaan niin huomattaisiin, että porukkaan mahtuu niin ovimiehiä kuin juristeja ja lääkäreitäkin, myyjiä, siivoojia, skappareita, insinöörejä jne. Koko yhteiskunnan kirjo itseasiassa löytyy. Se että harrastaa bodausta ei ole mikään yhden tietyn yhteiskuntaluokan juttu.
Jep, muihin aiheisiin.
Huomasin just että octane näyttää olevan lopussa. Hirvee paniikki ja tukun sivuille. Huh huh, onneksi on muuten vielä Octane tarjouksessa. Ei muuta ku tilaamaan sitä lisää! Mainio intra ja antaa potkua treeneihin, estä kataboliaa ja jaksaa pidempään. Mitä muta tuollaiselta nyt edes voisi odottaakaan? 😀
Banneri kiekumaan!
octane supertarjous
Meinasin jo kakkia housuihini kun näin tämän:

Olin jo niin innoissani, että vihdoinkin se suuri haave ja odotus olisi lopussa. Akira olisi tulossa elokuvana!! Mutta lähempi tarkastus ja videon tietojen lukeminen paljastikin, että tämä ”traileri” olikin fanien käsialaa ja tehty ihan minibudjetilla. Tässä oli ehkä tarkoituskin herättää rahoittajat ja tuottajat ideaan, että Akira voisi olla omassa kategoriassaan suurenmoinen leffaidea? Toivotaan, että tosta voisi syntyä tulevaisuudessa vielä ihan oikea elokuvakin?
Tähän vielä hieno art work Akiran pyörästä, tollasella olis kyllä pähee ajella:
ton mä haluun
Eipä tässä sitten muuta, hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

Kommentit (29)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.