This is Mika

19.09.2007 13:30 2min luku 0

Syksy menossa ja talvi tulloo

Falloutman.jpg

Hola!

Se on kesä mennyt ja talvi tulossa, mutta ei masennuta, sillä on paljon hyviä asioita tiedossa. Esimerkiksi tulossa hyviä sarjoja kokonaisina tuotantokausina kuten Lostin 3. kausi, Rooman 2. kausi ja juuri Filmifriikkiin saapunut Battlestar Galactican 3. kausi! Pakko-ostos kaikille sci-fi faneille!!
Samantein aloitin tuon sarjan katsomisen ja hienostihan se lunastikin pitkän odotuksen. 5.1 Dolby Digital äänillä varustettuna pistää karvat pystyyn. Äänistä puheen ollen ostoslistalla on uudet etukajarit, kunhan nyt vain löydän hyvännäköiset sellaiset. Kajarien ulkonäkö on aika tärkeää jos sisustuksesta on vähääkään kiinnostunut. Tornimalliset ja ehkä puun- tai hopeanväriset? Katsotaan nyt mitä löytyy.

Mitäs muuta, ai niin, treenasin eilen penkkiä piiitkästä aikaa. Menipä surkeasti. 120 kilolla (jalat penkillä) nihkeät 7 kertaa. Paino heiluu siellä alle 80 kilossa. Penkin päälle kiskaisin haubereita ja oikkareita. Olipa pumppendaalissa kädet treenin jälkeen. Sääli vain että pumppi laski sitten iltaan mennessä. Olis saanut pysyä kädet isoina. 😉

Leskisen Jari, jolle suunnittelin vapaaohjelman meni ja voitti Noviisien alle 90-kiloisten Bodauskilpailun Turussa viime viikonloppuna. Onnea vain Jarpalle!

Tuo yllä oleva rustaus on aamuisen taidehetken lopputulos. Pitäis varmaan pian värkätä jotain hienoa sarjista, on meinaan välillä sellainen kutina. Se aloittaminen on vain niin vaikeeta ja työlästä. Esim nuo Taru Pakkotoiston herruudesta olevat sarjakuvat olivat ihan käsittämättömän tuskaisen työn takana. Jotain kuitenkin olen suunnitellut tekevänni. Sais vain jonkun hyvän kässärin aikaseksi jostain niin kyllähän sen sitten piirtäis. Saa muuten vapaasti lähettää mulle sarjiskässäreitä jos jollain on hyvä idea ja haluaa sellaisen kuvitettuun muotoon?
Eippä tässä nyt muuta keksi. Surkeeta syksyä kaikille….

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.