This is Mika

28.08.2012 12:05 2min luku 61

Selkätreenit - klo 08:00

Jeps!

Näin sitten kävi, että sain vielä tämänkin päivän annettua pois työkaverille. Eilinen iltahugi oli siis viimeinen työvuoro ennen kisoja. Jee! Tämä aamu lähtenyt kivasti käyntiin. Aamusolkut ja selkätreenit alla. Nyt levätään ja bloggaillaan hiimassa kunnes on aika hyökätä toiseen kertaan salille tekemään olkapäät! Selkää olen kurittanut koko dieetin ajan mahdollisimman isoilla painoilla ja pitkillä sarjoilla. Nytkin 100 kiloa oli sarjapainona kun vetelin 5×15 settejä! Lahdessa sitten näytetään miten paljon meikäläinen on saanut kasvatettua selkää lisää sitten 2007 kisojen!

Solar Filmseiltä, tai jostain vastaavasta ( en ees muista mikä filmiyhtiö oli kyseessä), soiteltiin, että kiinnostaisko näytellä Dome Karukosken uusimmassa leffassa jotain bodaria sivuroolissa? No mikä ettei, kyllähän meikä tykkää näytellä. Seuraavassa lauseessa tosin casting-tyyppi kuitenkin pamautti miinuspuolena 1. Mitään liksaa roolista ei makseta ja 2. Kuvaukset ovat Kotkassa. Juu ei kiitos.

Mun täytyy kyllä vähän ihmetellä, että kuinka edes kukaan KEHTAA pyytää ruokapalkalla näyttelemään nykypäivänä? Kyseessä ei siis ole mikään kavereiden kesken omalla taskurahalla tuotettu elokuva vaan isolla budjetilla tehty leffa. Ilmaiseksi menisinkin näyttelemään omakustanneleffaan, jos sellaiseen pyydettäisiin, mutta että Karukosken leffaan ruokapalkalla? LOL! 😀 Ehkä sieltä Keniasta kannattaisi hankkia ne bodarit tohon leffaan kuten YLE teki, niin saisivat halvalla? 😉

Good Luck, Dome! Tässä sulle bodypeukku, ihan ilmaiseksi!

Tässä tän aamun selkäjumppaa ikuistettuna:

Kommentit (61)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.