This is Mika

18.06.2013 03:58 2min luku 33

Arkea ennen juhlaa

Terve

  • Mitä kuuluu?
  • Paskaaks tässä.

Pitäis vääntää parit kolmet aamupaskavuorot ennen jussia. Ai että  tekee tuskaa herätä aikasin ylös duuniin, mutta kääntöpuolensa silläkin. Pääsee sit poiskin puolilta päivin. Aamulla väsään vielä parit täysjyväleivät suurella määrällä meetvurstia, salaattia, kurkkua ja tomskuja. Survon kylmälaukkuu proteiinijuomia (leader protein 40), karnitiinijuomia (leader Karnitine 3200) ja pepsi maxia. Edellisenä iltana tuli kokattua kanaa kookosmaidossa ja riisiä riisikeittimessä saframilla maustettuna. Kanat ja riisit siis purkkiin ja aamun kananmunia paistelemaan. 4 munaa, juustoraastetta iso kourallinen ja kaksi isoa mukia presidenttiä. Näillä eväillä starttaa tämä päivä.

Jussina sitten böndelle. Lähdevedestä täyttynyt lampi kutsuu kylmällä vedellään uimaan (jos nyt on ylipäätään lämmintä jussina) puhumattakaan savusaunasta, BBQ:sta ja muista virvokkeista. Tiedossa kuitenkin rentoa chillailua, ei kiirettä ei aikataulua ei mitään. Mesta on kuin eräänlainen asyyli, jonne pääsee lataamaan akkujaan.

Treenit olleet kovia koko ajan ja kroppa tarttee välillä lepoakin. Olen huomannut, että kehitys yleensä ottaa harppauksen eteenpäin, kun antaa kropalle välillä aikaa palautuakin treenaamisesta. Ylitreenaaminenkin on mahdollista. Kun on paljon intoa ja draivia treenaamiseen, sitä ei meinaa huomatakaan, että elimistö yrittää ilmaista eri keinoin, että jarruta vähän ja ota lööbaa pari päivää. Optimoiminen on tärkeää ja ylitreenaaminen ei ole lihaskavun kannalta optimaalista.

banneriskaba_smll

Banneriskaba käy kuumana. Johtoasema vaihtuu lähes päivittäin joten messiin vaan kaikki.

Tiedotusta koskien Crazea:

Huhtikuun alussa Fitnesstukku keskeytti Driven Sportsin valmistaman urheiluvalmiste Crazen myynnin. Päätös tehtiin turvallisuustoimenpiteenä mediatietojen johdosta, joissa kerrottiin tuotteen mahdollisesti sisältävän kiellettyjä ainesosia.

Ruotsalaisen Statens Kriminaltekniska Laboratoriumin (SKL) tutkimuksissa selvisi, ettei tuote sisällä lain mukaan kiellettyjä ainesosia. Nyt Tukholman Ympäristön- ja terveydensuojelulautakunta (Miljö- och hälsoskyddsnämnden) kuitenkin harkitsee dendrobium-uutetta sisältävien tuotteiden myyntikieltoa. Lautakunta perustelee päätöstä sillä, että kyseinen ainesosa on uusi markkinoilla eikä sen käyttöturvallisuutta ole arvioitu.

Koska Craze sisältää dendrobium-uutetta, ei Fitnesstukku jatka tuotteen myyntiä.

Eli toisin sanoen Crazea ei näillä näkymin saada takaisin tuotevalikoimaan. Harmi sinänsä koska tuote oli kyllä ihan toimiva. Katso arvosteluni muista PWO tuotteista täältä!

Kommentit (33)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.