This is Mika

15.07.2010 16:03 1min luku 2

Hei sun helteet!

Kyllä nyt on lämmin. Ei saa kuitenkaan valittaa, sillä tulipalopakkasten ja ekstralumien aikaan viime talvena aika moni taisi toivoa oikein superhelteitä kesäksi? No ne ovat nyt täällä. Himassakin meilläkin iltasella lähemmäs 30 astetta. Päivällä duunissa sulaa kengät katolla huovan läpi. Ei kärsi edes koskea huopaan, sillä se on varmasti lähempänä sataa astetta. Sitten kun lisätään vielä seisova ilma täysin ilman tuulen virettäkään, saadaan aikamoinen pätsi aikaiseksi. Vettä menee varmaan pari kolme litraa helposti. Sellainen määrä varmaankin haihtuu kehosta suhteellisen nopeasti näillä keleillä.

Meidän piti käydä ostamassa matkakylmälaukku autoon, mutta olivat päässeet loppumaan. Huomattiin myös kyltti samalla osastolla, jossa pahoiteltiin, että tuulettimet ja ilmastointilaitteet olivat päässeet loppumaan. Taitaa mennä nyt kaupaksi tuollaiset. Itsekin mietin, että ostaisiko kahden ja puolensadan euron siirrettävän ilmastointilaitteen, mutta nekin olivat kikantista loppuneet. Toisaalta nämä helteet tuskin kestävät pahimmillaankaan paria kuukautta pidempään ja sitten ollaan 10 kuukautta viileässä ja vetisessä säässä, joten onko se sen arvoista?

Autossa on kuitenkin ilmastointi ja se on ollut kyllä ihan bueno juttu. Veikaampa, että ilmastoidulliset autot myyvät huomattavasti paremmin kuin autot ilman ilmastointia.

Viime perjantaina oltiin iltasella kampin terassilla ja aurinko porotti suoraan naamaan. Oli läkähdyttävän kuuma. Olutkin piti ottaa jäillä, kun se ehti lämmetä jo puoleen väliin päästyäni.

terassimies

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.