This is Mika

24.03.2017 10:56 2min luku 11

Kirja myyty loppuun kustantajalta!

Moikka!

Aika hurja uutinen tuli mediatiedotteessa Docendolta. Nimittäin 3 tuhannen kappaleen ensipainos on myyty kustantajalta loppuun viikossa! Kyllä tieto suoraan sanottuna yllätti minut, vaikka kaikki merkit tästä oli jo nähtävillä. Mä olen kuitenkin aina melkoisen maltillinen näissä asioissa, ikään kuin varovaisen toiveikas kirjan myynnin osalta. Pessimisti ei pety vai miten se meni. Olen valtavan iloinen kuitenkin, että suosio oli näin suuri enkä ole saanut yhtä ainutta negatiivista palautetta kirjasta.

Tässä Docendon mediatiedote:

Mediatiedote 24.3.2017

Docendo, julkaisuvapaa

Kehonrakentaja Mika Nyyssölän tarina ja treenivinkit kiinnostavat

Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas -kirjan ensimmäinen 3000 kappaleen painos myytiin kustantajalta loppuun reilussa viikossa. Lisäpainos valmistuu 7.4. mennessä. Kirja herätti suurta kiinnostusta jo ennen ilmestymistään, sitä ennakkomyyntiin suoraan kustantajalta, Nyyssölän signeeraamana, 1200 kappaletta. Se on Docendon ennakkomyyntiennätys, kertoo kustantaja Juha Janhonen.

Kirja kertoo miten luokan pienimmästä ja hennoimmasta pojasta tuli Suomen kautta-aikain menestyneimpiä kehonrakentajia. Mika Nyyssölän tarina ja matka huipulle on kiinnostava urheiluteos. Se on myös poikkeuksellisen oivaltava treeniopas. Ainutlaatuista kirjassa on huippu-urheilijan näkökulma ja Nyyssölän visuaalinen kädenjälki yhdessä huippugraafikko Jouni Lehtosen kanssa. Kirjan on toimittanut kokenut voimailutoimittaja Jouni Virtamo.

Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen: Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas (Docendo 2017), ISBN 978-952-291-354-8, sidottu, 204 sivua.

Kilpailu!

Kirjaa toki saa vielä monista kirjakaupoista ja nettikaupoista, kuten vaikka kirjakauppa.comista. Tuolla on myös hauska kilpailukin menossa, tsekkaa video:

Eli käy arvaamassa kauan meni aikaa signeerata 1200 kirjaa ja voit voittaa 50€ lahjakortin kirjakauppa.comiin! Siellä on tasan yksi arvaus, joten voittomahdollisuus on tällä hetkellä aika suuri kuka sitten tuohon skabaan osallistuukaan! 😀 Kisa päättyy 27.3.

Valitettavasti useista kaupoista kirja on loppuunmyyty kovan kysynnän vuoksi, eikä lisää saada ainakaan kustantajalta vasta, kun uusi painos on valmis 7.4.2017.

Sitten lisää uutisia!

 

Ensi maanantaina 27.3 olen vieraana Hanna Kinnusen (kuvassa oikealla) juontamassa Radio Aallon iltapäivä-ohjelmassa. Ohjelmassa muuten arvotaan muutama tsibale mun kirjoja, joten kannattaa olla kuulolla! Itse menen paikan päälle sanomatalolle 12:30, joten siitä eteenpäin kannattanee pitää radio auki Aallon suuntaan! 😀 BOOM!!

Team M&M

Team M&M:n paluuvideota ollaan muuten katsottu jo yli 10 tuhatta kertaa ja se on saanut yläpeukkuja ihan hillittömän määrän. Oikein mahtavaa. Jos et ole vielä nähnyt videota niin katsohan se tuosta alta:

Yksi parhaista, Creakong 2 yhden hinnalla, klikkaa kuvaa alla:

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.