This is Mika

26.04.2015 07:40 2min luku 19

Selän selätystä salilla

Heippa deippa!
Eilen kymppituntisen työvuoron päätteeksi päätin painella salille selkää rääkkäämään. Vaikka tuo yskä vielä riivaa, niin hyvin paukku reenit menemään.
Ylätaljat porisi 120 kilon malmeilla 15 toistoilla 5 sarjan voimin. Alla oli toki 70-110kg 10 korotuksin. Toistoja tuli siis oivallisen paljon. Sen verran iisisti reenasin kuitenkin, että tein vain kaksi liikettä ja BOOM himaan. Hyvin tuntuu jo latseissa orastavaa DOMSsia.
mikajawilliam
Ripped hardcore Liquidin turvin paineltiin eilen ja täytyy sanoa, että nuo juomat antavat kieltämättä hiton paljon focusta ja virtaa ihan duuniin kuin tietty treeneihin. Ehkä yksi tykeimmistä energiajuomista evah!
ripped
Hai- JOOO!!!
Bruce Lee_ripped
Jeah, eli yhtä ripped ku Bruce Lee. 😀 Klikedigliggaa banaania tuossa ylhäällä eli suomeksi bannerii ja kaiva itelles rippedit niin voin vannoa, että päivät lentää siivillä, ne tylsemmätkin. 😉 Toimii rasvanpolttajanakin!
Niin ja älä umohda tän viikonlopun tykkiä tarjousta, Mutantin wheytä!
mutant whey alessa
Hommahan menee näin, että proteiini on se rakennusaine lihaksille! Protskua on siis oltava riittävästi, kun treenataan kovaa ja halutaan tuloksia. Hiilari antaa energiaa ja energian voimin treenataan kovaa. Mutta vaikka treenaisit kuinka kovaa, jos sulla ei ole riittävästi proteiinia antaa lihaksille päivän aikana, ei mikään saa niitä kasvamaan.
Safka on kallista joten käytetään siis myös ruoan lisäksi lisäravinteita, joilla saadaan proteiinin tarve täytettyä! BOOM!! Jatketaan! Sha sham!! Hauskaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.