This is Mika

18.08.2018 08:20 4min luku 4

Radio Rockilla haastattelussa!

Hyvää huomenta kaikille!

Aloitetaan vaikka sillä, että Giant Killerin treeniatlasta on nyt saatu Fitnesstukulle varastoon. Hintaa kirjalla on vain 24,90€. Suosittelen ostamaan tuon opuksen, sillä jopa Überkriittinen isäni oli hyvin mielissään kirjan sisällöstä. Juteltiin faijan kanssa eilen puhelimessa ja hän piti kovasti nimenomaan liikkeiden tekniikkaohjeista, joissa ei menty liian akateemiseen jargoniin, vaan pysyttiin hyvin selkeissä pääkohdissa ja annettiin myös kuvan kertoa. Tätä juuri haimmekin kirjalta, että sitä on helppo lukea ja tietoa samalla helppo omaksua. Yli 120 erilaisen liikkeen kirjosta on kiva valita liikkeitä lihaksille ja hakea erilaista näkökulmaa treenaamiseen.

Itse olen hurjan  ylpeä kahdesta julkaisemastani kirjasta. Nuorena saliuran aloittelevana kollina en olisi kyllä uskonut, että vanhempana tekisin jotain tällaista. On imarreltavaa olla sellaisessa asemassa, että oma tietotaito on sen verran arvostettua, jotta siitä halutaan kirjojakin tehdä.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tilaamaan kirjan itsellesi (samalla tuet minun työtäni)!

Radio Rockin korporaatiossa

Kirjan tiimoilta minut kutsuttiin Radio Rockille haastatteluun. Studiossa oli paikalla Kim Sainio ja Harri Moisio. Haastattelu oli sellainen kepeä ja huumoripitoinen. Toki keskustelussa oli vakavampiakin aiheita, mutta kun kolme äijää istuu studiossa niin aika nopeasti se meni sinne pieruhuumorin puolelle.

Matkalla Sanomatalolle

 Harri Moisio taustalla juuri ennen kuin lähetys alkoi.

Haastattelun voi kuulla jälkikäteen vielä Radio Rockin sivuilta. Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset kuuntelemaan haastattelun!


Disturbilla vaan jatkuu tarjoukset!

Outlet week on käynnistynyt. Valtava valikoima laatukamaa outletissa, mutta vain nopeille. Klikkaa kuvaa alla, niin pääset shoppailemaan. (voimassa 26.8 saakka)

Lapin kansassa oli muuten mielenkiintoinen juttu Disturbin myymälän uudesta konseptista. Siellä mennään melkeinpä tyhjään liikkeeseen sisälle, katsotaan tietokoneelta vaatteet, jotka tuodaan sitten sovitettavaksi ja näin shoppailusta tulee huomattavasti helpompaa. Kuulostaa miesten unelmakaupalta…

Lue juttu TÄÄLTÄ!


SM kisat lähestyy!

15.9 eli kutakuinkin tasan kuukauden päästä on SM kisat kehonrakennuksessa kulttuuritalolla. Kisaan on tulossa hurja määrä osallistujia ja tason huhuillaan olevan kova. Muutamat somessa pyörivät kilpailijat ovatkin vilautelleet kuntoaan ja ihan hyvän näköisiä kisaajia kieltämättä on lavalle nousemassa.

Itse olen paikan päällä ”työtehtävissä”, nimittäin olen Guest Poserin roolissa siellä ja vanha papa tulee näyttämään vähän old school esiintymistä siellä. Oikein mukava keikka tiedossa itseni kohdalla. On aina upeaa nousta lavalle vaikkei itse suoranaisesti ole kisaamassa. Pientä dieettiä olen yrittänyt pitää yllä, mutta kiireet ovat estäneet pahasti valmistautumiseni kultsalle. Vähän huonoon saumaan tavallaan tuli tämä kirjan julkaisu ja muut PT kiireet, mutta yritetään siitä huolimatta tehdä mitä on tehtävissä. Salilla en ole päässyt käymään kuin keskimäärin 3 kertaa viikossa. Yhtään aerobista en ole koko dieetillä päässyt toteuttamaan, enkä siis laske niitä iltalenkkejä vaimon kanssa aerobisiksi, koska siinä ei mennä niin kovaa tahtia, vaan se on ennemminkin sielun hoitoa ja yhteistä aikaa. Siitä huolimatta kunto on hieman kiristynyt. Ehkä stressi ja kiire itsessään on tehnyt tehtävänsä?

Tässä eilistä pukuhuoneposeerausta:

Paino pyörii 82-84 kilon välillä

Uusin livechat on myös tubessa!


Vaihtelua treeneihin?

Hei, muistakaahan hommata itsellenne treeniohjelmat minulta. Saat ne helposti sähköpostiisi. Jos kaipaat vaihtelua omiin treeneihisi, niin nyt on edullisia paketteja tarjolla, joiden avulla mennään pitkälle. Blogin oikeassa laidassa on paketteja, joita klikkaamalla pääset vielä tarkemmin tutustumaan, mitä ne sisältää. Ei muuta kuin sähköpostia vaan minulle, niin pistetään ohjelmaa tulemaan: nyyssola.m@gmail.com

Alla uusin käsiä priorisoiva treeniohjelma, joka on ollut todella suosittu!

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.