This is Mika

19.10.2018 20:35 2min luku 2

Mikan Sohva tekee paluun!

Helou!

Jaahas, nyt ollaan aika aktiivisia oltu tässä parin viikon ajan. On tullut ulos Gymlogia, twitchissä oltiin Jukan tykönä, Go Nyyssis! -sarja sai uuden jakson, jossa tehdään herkullista sapuskaa. Näiden lisäksi pitkästä, pitkästä aikaa paluun tekee aikoinaan hieman lyhyeksi jäänyt Mikan Sohva -sarja. Mikan Sohvalla haastatellaan ja jubaillaan rennolla asenteella vieraita. Ei mitään liian virallista haastattelua, vaan ennemminkin rentoa keskustelua, ei liian vakavasti mutta sopivan tosissaan.

Tässä neljännessä jaksossa vieraana on somepersoona, kehonrakentaja, bloggaaja, tubettaja Tuomo ”The Möykky” Korhonen. Kuka oikeastaan on Tuomo Korhonen? Jaksossa kurkataan nettipersoonan taakse ja selvitetään mikä mies siellä oikein puuhastelee. Mies tekee tasaiseen tahtiin mielipiteitä herättäviä videoita, tanssii, häröilee, juo kahvia, kaakaota ja teetä yli 4 litraa ja julkaisee siitä haastevideon. Tuomo treenaa kuin mielipuoli ja kertoo rehellisesti suorastaan kaikesta kaiken.

Tuomo on heittäytyjä, aito ja tunteellinen mies, joka elää jokaisen hetken täysillä. Mies on hyvin voimakas persoona ja tämä luonnollisesti jakaa fiiliksiä katsojissa. Tuomo kuitenkin tykkää olla esillä ja tekee omia videoitaan omalla tyylillään piittaamatta siitä, tykkäsit niistä tai et.

Pistähän siis kannullinen kuuma kahvia tulemaan, ota hyvä asento sohvalta ja pistä Mikan Sohva -jakso käyntiin. Hervotonta läppää ja hieman syvällisempääkin horinaa tiedossa! Reilut kaksi tuntia menee heittämällä tämän parissa!

Mikan Sohva – feat. Tuomo ”Möykky” Korhonen


Goodlifet vielä hetken diilissä!

Laita tilaten noita herkkupatukoita, tarjous poistuu pian! Kliggade foto här under:

Diili voimassa 21.10 saakka!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.