This is Mika

13.11.2013 18:47 2min luku 43

Segalaista soberrusta

Heippa!

Viikko puolivälissä ihan nimensäkin mukaan. Käväisin tänään ennen duunia pikapikaa heittämässä jumpat, Selkää tein triplasetteinä. Takareiskoja en ehtinyt sitten tehdäkään, joten ne siirtyivät loppuviikkoon. Nou hätä. Kyllä sitä ehtii vielä.

Uusin MusclePro on kaupoissa juuri nyt. Mukana tietty minunkin artikkelini ja paljon muuta. Käy ostamassa omasi pois.

musclepro

Huomenna kuvataan uusi jakso Gymlogia. Olisko jo järjestyksessään neljäskymmeneskahdeksas? 🙂

Teattereissa pyöris se Gravity. Saanut hurjan paljon ylistävää palautetta. Heti heräs sellainen pelko, että onko se sittenkin joku tekotaiteellinen paska, kun kriitikot hehkuttavat leffaa? Piti viime viikonloppuna käydä kattomassa se mut ei lopulta ehditty.

Jotenkin Sandra Bullock ei ylipäätään kauheesti vakuuta, vaikka moni onkin kehunut Sandran roolisuoritusta parhaimmaksi koko uransa aikana. Noh, se nyt ei vielä kerro mitään, kun tietää minkälaisissa b-luokan rainoissa Bullocki on aiemmin näytellyt.

Clooney on jotenkin mun aivoissa jämähtänyt sellaiseksi lässyksi ER:n lastenlääkäriksi enkä oikeastaan ole koskaan kauheasti innostunut sen rooleista missään leffassa. Aika ilmeetön ja karismaatiton näyttelijä.

Imdb antaa kuitenkin 8,5 pistettä Gravitylle, joten hitto mitä tässä nyt tekisi? Onko jengi nähnyt leffaa? Oliko se hyvä? Kannattaako mennä tsiigaa?

Spoiler warning tästä eteenpäin:

Walking Dead jakso neljä vai oliko se nyt jo viisi, oli taas kerran yks pettymysten jakso muiden joukossa. Köhitään ja voivotellaan jälleen koko jakso ja korjataan sitä helvatan aitaa. Koko ajan ollaan ihmetelty, että miksei *itussa jengi mene vaan lahtaamaan niitä zombeja sieltä aidan takaa ja korjaa kunnolla sitä aitaa?

Noh, eiköhän se aita lopulta petä ja yllätys yllätys, parit M16:ta laulamaan ja 3 minuutissa koko zombilauma on mätänevä kasa ruumiita. Ehkä noiden selviytyjien Äo:t on pikkasen laskenut siellä kaltereiden takana kun eivät keksi noin yksinkertaisi ratkaisuja vasta kuin viime hetkellä?

Tylsä jakso raahautui loppuun asti ja minä toivoin innoissani, että se vässykkä kinkkipoika olisi kuollut vihdoinkin, mutta ei, poju jäi henkiin ja lääkkeet pikku flunssaan saatiin viime hetkellä käyttöön. Sentään jotain odotettavaa on ensi jaksoon, kun viime sekunnilla vilahtaa tuttu silmälappu ruudussa… The Governor on palannut. Ehkä tämä kuvernööri saa jotain säpinää aikaseksi tai vähintäänkin ajaa ne nössöt ulos sieltä vankilasta ja sarja muuttuisi Road trip-mäiseksi selviytymiskamppailuksi?

***

Muistakaahan tilailla nyt noita Goodlife patukoita, sillä ne ovat VAIN tämän viikon ajan tarjouksessa puoleen hintaan!! Pistä banneri laulamaan!

hyvä elämä puoleen hintaan

Kommentit (43)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.