This is Mika

02.11.2015 21:00 1min luku 10

Behind the Scenes - Wolverine

Moi!

Jouni Lehtonen julkaisi tänään mageen ”behind the scenes” videon Wolverine -kuvauksista. Tuossa videossa raotetaan vähän studion puolelta verhoa. Erittäin siisti pätkä, kannattaa katsoa!

Melkein aito Wolverine…

wolvermakingof2

Kuvaussessio kesti jotain pari, kolme tuntia ja oli erittäin siisti boogie siellä. Rento flow saatiin syntymään, joka omalta osaltaan saa aikaiseksi niitä helmiä. Asentoja veivattiin ja suunniteltiin tarkasti mutta niiden vastapainona improvisoitiin myös ja annettiin mielikuvituksen lentää, heitettiin överiksi. Tunnelma on usein tosi tärkeä kuvauksissa. Mallin pitää saada se fiilis ja tietysti kuvaajan pitää osata ohjata mallia sen omissa rajoissa. Tämä on kyky jota ihan kaikilla kuvaajilla ei aina ole luonnostaan.

Itse olen ihan sairaasti digannut noista wolverine kuvista. Jounin kyky rakentaa se idea kuville on ilmiömäinen. Pelkästään lahjakas photaroija ei valitettavasti saa synnytettyä sitä ”sielua” kuvalleen, jos sitä taiteellista lahjakkuutta ei luonnostaan ole. Teknisellä osaamisella ei tee yhtään mitään ilman mielikuvitusta ja luovaa osaamista.

Jounilla tuntuu yhdistyvän nämä kaikki, tekninen osaaminen, lahjakkuus ja luovuus. Näinpä sitä syntyykin sitten (nyt tulee omakehu), hyvän mallin kanssa, upeaa taidetta! BOOM!! EPIC!!

Tässä Behind the scenes, eli Making of Wolverine:

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.