This is Mika

02.06.2017 12:12 2min luku 3

Ruokaa ruokaa!

Morjensta!

Twitch-kanavallani https://twitch.tv/nyyssis on muutamana aamuna pidetty pientä mikan keittiö -nurkkausta. Ollaan tehty oma versio epsanjalaisesta munakkaasta sekä Once were warriors -leffan tyylisesti tulista jauhelihakastiketta, jota kaavitaan leivällä lautaselta. Hyvä pössis ja hyvin puski hikeä tulisen chilikastikkeen ansioista.

Jos on kiinnostusta tsekata nämä reseptit niin tsiigaa molemmat videot. Ruokaa valmistetaan näissä ihan alussa ja sitten syödään ja höpötellään mukavia loppuaika. Nämä klipsut poistuvat muutaman viikon kuluttua tuolta kanavalta eli liian kauan ei kannata viivytellä katsomista. 😀

Espanjalaistyyppinen munakas

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Tulinen jauhelihakastike

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Ruuanlaitto on kivaa ja siitä kannattaa tehdä sellainen sosiaalinen tapahtuma. Itse lapsesta asti olen tykännyt itsua keittiössä ja seurata, kun vanhemmat valmistivat ruokaa. Varsinkin viikonloppuisin, kun oltiin vapaalla ja söimme jotain herkullista ruokaa yhdessä loi tapahtumasta sellaisen yhteisen illanvieton. Jutellaan siinä samalla kun ruoka valmistuu siellä taustalla. Nykyisinkin pidän juuri niistä hetkistä, kun pääsen laittelemaan ihan rauhassa ruokaa ja nautin siinä samalla vaikka lasin viiniä. Se on rentouttavaa jopa.

Tänään kuvaillaan Nyyssölä Bros goes Mayors video iltapäivällä kahden jälkeen. Pyritään siitä samalla tekemään IRL -lähetys https://twitch.tv/jugipelaa -kanavalla. Pistähän katsontaan jos ehdit. Myös YouTube -video selkätreeneistä tulee myöhemmin. Kunnon tekemistä siis on tiedossa. BOOM!

Hei älkääkä nyt unohtako näitä viimeisiä tarjouksia, mitä on tarjolla Juhlaviikkojen kunniaksi. Nimittäin Off the Hook 2 yhden hinnalla on vielä voimassa. Sain tiedon, että minun suunnittelemaani makua Bloody Berry on mennyt huomattavan paljon ja jos tahti jatkuu tuo saattaa vielä pahimmassa tapauksessa loppua kesken. Joten suosittelen nyt ehdottomasti, että jos mietitte, pitäisikö tuo tilata, tehkää se nyt!! 😀 Se loppuu muuten!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

Myös Chained Nutrtitionin tuotteet on hurjissa alennushinnoissa. Alla olevasta linkistä näet tuotevalikoiman!

Ja kaikki tilauksen ilman postikuluja!! BOOM BEIBE!

 

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.